Adilović posjetio Džeku u Rimu: Druženje nije moglo proći bez tradicionalnog bosanskog običaja

Odlični prijatelji

Adilović posjetio Džeku u Rimu: Druženje nije moglo proći bez tradicionalnog bosanskog običaja

A. Čaušević

Od ranije je poznato da su Eldin Adilović i Edin Džeko odlični prijatelji, potvrđuju to i njihove zajedničke objave na društvenim mrežama. 

Adilović je nakon duže pauze uslijed pandemije koronavirusa ovih dana posjetio Džeku u Rimu, a druženje nije moglo proći bez tradicionalnog bosanskog običaja.

Za Bosance i Hercegovce je gdje se god nalazili svojstveno da zapale roštilj i počnu roštiljati ćevape, autohtoni bh. proizvod kojeg drugi uzalud pokušavaju prisvojiti.

Adilović se potrudio da u Rim dostavi ćevape iz jednog od poznatih sarajevskih restorana, a Džeko mu je sigurno bio zahvalan na tome.

Dok Džeko igra odlično u Romi, počelo se špekulisati i o Adilovićevom povratku na terene nakon teške povrede, međutim za sada nema konkretniji informacija o tome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi