Džekina Amra je "napokon" tamo gdje najviše želi da bude

Džekina Amra je "napokon" tamo gdje najviše želi da bude

E. Škorić

Amra Silajdžić - Džeko, supruga bh. reprezentativca Edina Džeke, stigla je nazad u Sarajevo.

Amra je sa djecom stigla u svoj najdraži grad, a nije poznato da li je i Edin privremeno stigao kući ili je ipak ostao u Italiji, budući da se bliži nastavak Serije A.

"Napokon... Sarajevo moje", napisala je Amra u opisu fotografije na Instagramu dok u naručju drži sina Danija i sa visine gleda na Sarajevo.

Ne kažu džaba, kod kuće je najljepše.

Edin, u međuvremenu, uživa u suncu i čeka nastavak šampionata gdje će sa Romom da se bori za izlazak na evropsku scenu. Nedavno je fotografijom iskazao koliko mu nedostaje njegovo Sarajevo u koje se vraća svakom prilikom i čim mu obaveze to dozvole.

Top Komentari

Rajvosa2019
Da Edinu fali Sa i BiH u to sam 100% siguran , a Amrici fali Dubai - Pariz - Cirih - kakvo Sarajevo kakvi bakraci
11 4
hzsg
Pa Amra draga gdje su cestitke na odbranjenoj tituli NAŠEG VOLJENOG KLUBA...!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi