Džeko odlučio "skoknuti" do italijanske obale, priključio mu se i bivši napadač Željezničara

Uživaju u Forte dei Marmi

Džeko odlučio "skoknuti" do italijanske obale, priključio mu se i bivši napadač Željezničara

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko sprema se punom parom za nastavak sezone u Seriji A, ali je konačno dobio malo vremena da se odmori.

Džeko je slobodan dan odlučio iskoristiti da "skokne" do poznate italijanske turističke atrakcije gradića Forte dei Marmi koji se nalazi na sjeveru Toskane.

Zanimljivo da je u Džekinom društvu i Eldin Adilović koji bi se ovog ljeta mogao vratiti iz penzije. Adilović je zbog povrede već skoro tri godine van terena, ali čini se da je konačno spreman da se vrati najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Zeničanin vrijedno trenira i bit će zanimljivo vidjeti gdje će nastaviti karijeru. No, očito je i on odlučio malo odmoriti, a Džekin poziv da dođe u Italiju se nikada ne odbija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi