7

Komentari (7)

user1574859714
Kaze silovao je ima snimke i slike.Pa kako? Jel to snimas kad te neko siluje ne kontam. Nego ove cure pristanu na sex pa kad ne dobiju nesto sto zele onda je silovao.
@rm1n
Nema izopačenijih ljudi od Holanđana!!!
Hasni
King_Kenny
...odmah ga u Manchester United,i njega i Overmarsa za direktora,to je klub po njihovoj mjeri.
Kugla
Kenny tebe bas boli sto je M United veci i bolji klub od Liverpula 20 titula
King_Kenny
@Kugla ...jel ti znas da je Liverpool kroz historiju Engleske lige okruglo 100 godina bio trofejniji klub od Manchester Uniteda,dok je Manchester United tek zadnjih desetak godina trofejniji od Liverpoola...znaci nikad u historijo do osvajanja te 20. titule oni nisu imali vise titula u ligi od Liverpoola...o Europi da ne pricamo...i kako taj klub moze biti veci od Liverpoola hajde mi to objasni?
Kugla
Nisam siguran al mislim da je 20 vece od 19
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.