Ako neko ima veliko srce, onda je to Edin Džeko
Edin Džeko je i večeras pokazao da uvijek ima vremena kada je u pitanju neki humanitarni događaj

Uvijek tu kada treba

Ako neko ima veliko srce, onda je to Edin Džeko

E. Škorić

Bh. reprezentativac Edin Džeko ponovo je pokazao da ima veliko srce.

Džeko je godinama unazad na razne načine iskazivao pomoć ljudima kojima je ona potrebna i pojavljivao se na svim mogućim humanitarnim događajima.

Večeras je tako napadač Rome boravio u restoranu La Locanda u Ostiji na dobrotvornoj manifestaciji, koja je nastala pod incijativom Andree Olivarija, predsjednika rimskog kluba Ostia.

Večera je organizovana u saradnji sa jednim rimskim Udruženjem za pomoć djeci oboljeloj od raka.

Na istoj su se pojavili neki bivši Romini asovi kao što su Marco Casetti i Max Tonetto, a prihod prikupljen od večere darovat će se u dobrotvorne svrhe.

Naravno, tokom večere Edin je bio omiljen među mlađom populacijom i svi su željeli da se fotografišu u zagrljaju našeg nogometaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi