Bh. sportisti nisu zaboravili odakle dolaze: "Sretan Dan državnosti jedina domovino"
U Bosni i Hercegovini danas se obilježava Dan državnosti, a mnogi naši sportisti su na svojim profilima na društvenim mrežama iskoristili da čestitaju ovaj dan svim građanima naše domovine.

Džeko, Pjanić i društvo čestitali praznik

Bh. sportisti nisu zaboravili odakle dolaze: "Sretan Dan državnosti jedina domovino"

E. Čaušević

U Bosni i Hercegovini danas se obilježava Dan državnosti, a čestitke stižu iz cijelog svijeta.

Na društvenim mrežama oglasili su se mnogi bh. sportisti, a naravno u centru pažnje našli su se Edin Džeko i Miralem Pjanić. Naši reprezentativci su preko zvaničnih Instagram profila iskoristili priliku da svim građanima naše zemlje čestitaju Dan Državnosti.

"Jedna si jedina. Sretan Dan državnosti Bosne i Hercegovine", poručio je Džeko, dok je Pjanić napisao: "Sretan Dan državnosti jedina domovino".

Čestitke preko svojih društvenih mreža povodom Dana državnosti uputili su Mirza Teletović, Anel Hadžić, Veldin Muharemović, Haris Duljević, Riad Bajić, Senijad Ibričić, Ervin Zukanović i mnogi drugi.

View this post on Instagram

Jedna si jedina 🙏 Sretan Dan Državnosti Bosne i Hercegovine 🇧🇦

A post shared by Edin Dzeko (@ed_dzeko) on

View this post on Instagram

Sretan Dan drzavnosti jedina domovino...🇧🇦🇧🇦🇧🇦💙💛

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Top Komentari

Gladijajator iz mraka
ima li gdje vranješa
32 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi