Nedavno zvijezdi Manchester Uniteda rodila dijete - Sada mu zabija nož u srce!?
Alejandro Garnacho se razvodi od žene koja mu je rodila dijete?

Garnacho u problemu

Nedavno zvijezdi Manchester Uniteda rodila dijete - Sada mu zabija nož u srce!?

Eldar Ganibegović

Zvijezda Manchester Uniteda, mladi Alejandro Garnacho, čini se da je u problemima. Kako prenose mediji na Otoku, postoji velika mogućnost da ostaje bez supruge.

Supruga Alejandra Garnacha, Eva Garcia, svojim posljednjim potezom na Instagramu pokrenula je mnoge glasine. 

Mnogi su primijetili kako svog supruga i oca svog djeteta više ne prati na pomenutoj društvenoj mreži. Kao i obično, takve stvari pokrene mnoge priče.

Otada se par "bombarduje" komentarima na Instagramu. Mnogi od fanova se pitaju šta se dogodilo i da li je Garnacho nešto skrivio.

Jedan od fanova kojem se Eva Garcia očito sviđa napisao je kako će joj praviti omiljena jela i da mu je drago ako je slobodna.

Oglasi

Alejandro Garnacho još se nije oglasio. Njegova posljednja objava na Instagramu je rođendanska čestitka majci.

Što se Eve Garcije tiče, ona nije uklonila zajedničke fotografije s Garnachom. Prati i njegove fan stranice, ali ne i njega.

Ostaje da se vidi šta će biti između njih. Jasno je da očito nešto više ne štima. 

Top Komentari

Armin87
Mahala portal
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi