Zvijezde Cityja ovih dana ne miruju - Slomljeno je srce još jedne djevojke!
Ruben Dias prekinuo je vezu s Arabellom Chi nakon pola godine.

Ruben Dias u centru pažnje

Zvijezde Cityja ovih dana ne miruju - Slomljeno je srce još jedne djevojke!

Eldar Ganibegović

Svjedoci smo da mediji ovih dana razapinju Kylea Walkera zbog ljubavne drame u kojoj se našao. U centru pažnje iz sličnih razloga sada je još jedna zvijezda Manchester Cityja, Ruben Dias.

Od septembra mjeseca 2023. godine u vezi su bili Ruben Dias i Arabella Chi. Međutim, sada je toj avanturi došao kraj.

Upoznala je Rubena Diasa preko zajedničkih prijatelja. Skrivali su se nekoliko sedmica, dok konačno nisu ulovljeni zajedno.

Otišli su u Pariz na svoj prvi romantični mali odmor, gdje ju je on častio i večerao u svim najboljim restoranima. Obasuo ju je i darovima.

Par je posljednji put viđen zajedno na Novu godinu kada su snimljeni kako dolaze na aerodrom u Manchester.

Oglasi

Ruben Dias je ostavio, Arabella Chi u Južnoj Africi

Arabella Chi odlučila se da će slomljeno srce liječiti u Cape Townu u Južnoj Africi. Ovog vikenda će se pridružiti ITV-ovoj seriji Love Island All Stars.

Ovo ljeto Arabella je imala vezu s bliskim prijateljem Leonarda DiCaprija, milionerom i vlasnikom jednog noćnog kluba Richiejem Akivom.

Ruben Dias, koji je 2020. prešao u Manchester City iz Benfice za 65 milionafunti, prethodno je bio povezivan s plesačicom Ginevrom Festa.

Veza s pjevačicom April Ivy prekinuta je 2021. godine. Portugalski mediji navode da je par prekinuo zbog razlika u životnom stilu između dvoje ljudi. 

Inače, svjedoci smo da se ovih dana često piše o još jednoj zvijezdi Cityja. Kyle Walker je živio dvostruki život i zbog toga je itekako nagrabusio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi