Zvijezdu djevojka prevarila s klincem od 17 godina - Nije mogla da mu odoli

Pravi je nesretnik

Zvijezdu djevojka prevarila s klincem od 17 godina - Nije mogla da mu odoli

M. Šljivak

Prevare u svijetu sporta postale su svakodnevna pojava, a nova žrtva je postao igrač Miami Dolphinsa Braxton Barrios kojeg je djevojka Alix Earle prevarila sa 17-godišnjakom.

Braxton Berrios nova je žrtva ljubavne prevare među sportistima. Wide reciver Miami Dolphinsa prolazio je kroz burnu vezu s 18-godišnjom Tik Tok zvijezdom Alix Earle, pa je sve na kraju završilo njenom prevarom.

Alix je 27-godišnju NFL zvijezdu prevarila sa 17-godišnjakom. Nije mogla da odoli unuku modnog mogula Donne Karan, Sebastianu, a tvrdi kako nije znala da je bio maloljetan. Sebastian je tek prije dva dana proslavio 18. rođendan.

"Nakon brojnih pitanja o statusu veze s Berriosom, Earle je tvrdila da nije imala pojma koliko Sebastian ima godina", navode američki mediji, a ona je to potvrdila.

Oglasi

"O ovom sam saznala u isto vrijeme kad i svi drugi. Šokirana sam i ja", poručila je Alix Earle.

Braxton Berrios se još uvijek nije oglašavao o svemu. On je u trenažnom procesu jer se nova sezona bliži i misli su mu trenutno samo prema što jačem početku.

Treba napomenuti da je on i ranije bio poznat po zanimljivim vezama, te je izlazio sa Sophiom Culpo, sestrom bivše Miss Universe Olivije Culpo.

Ovaj 27-godišnji igrač je u NFL stigao 2018. godine. Odabran je u šestoj rundi drafta, ukupno kao 210. pik.

Karijeru je započeo u New England Patriotsima s kojima je uzeo i naslov prvaka, a zatim je igrao za New York Jetse, gdje je bio zaista odličan, a od ove godine je član Dolphinsa.

Top Komentari

Mostarac94
Znaci silovala maloljetnika, da je obrnuta situacija bilo bi tako
2 1
amza
Ljudi moji o cemu vi pisete boli koga k ko se s kim j.. ot tih starleta i sponzoruse sire noge ko god ima para nebitne godine
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi