22

Komentari (22)

Ko_je_babo
Bas je kao majmun. I vidi mu hlaca,spale skoro do koljena,da mu se vidi guzica kao u babijana. Da on nema para ne bi ona njega ni pogledala. A ovi sto ovo opravdavaju,nemaju pojma kakvi su crnci.Za njih su sve bijelkinje bijelo smece.
AmarSahi
Pa ti to znaš, ti imaš iskustva sa jednom skupinom crnaca...
Krosteutegurovic
Možda je ona sa njim i zbog prangije
Penderinos
@Ko_je_babo konju jedan, pa ona je i sama fudbalerka tako da sigurno nije zbog para sa njim. Te svoje seksualne frustracije liječi na drugi način
Ko_je_babo
Ja zivim na zapadu,u kojem god dijelu grada su crnci tu je haos.Sve unistise. A da ne govorim o ponasanju u javnom prevozu,teretani. Lijenost je prica za sebe,najveci neradnici.
Ko_je_babo
Haha Pa vodi ga kuci. Oni su kao psi,njima familija nista ne znaci. Samo oplodi i ostavi. Vidis i sam sta oni misle o svojoj radi,skoro svi crnci sto imaju para sa bjelkinjama. Sto?????
Ko_je_babo
Hahaha Pa da,fudbalerke zaradjuju milione;) Pokrij se po usima,i ne lupaj.
kukuruz
Keno
fakat nista protiv crnaca kao osobe al nebi ni meni bilo bas drago da mi je kcer
AmarSahi
@Keno Imaš li možda nekakvog razloga ili ćeš lupati bezveze?
kukuruz
@AmarSahi Nebi ti to razumio pošto ti je svejedno ko ti jaše rodbinu.
NKZ1922
@kukuruz Eto zato je tebi bitno jel ti zenu jase nekakav DeMarcus ili Himzo postar
AmarSahi
@kukuruz Šta mene briga šta moja tetka radi ili strina, a i vi ste sebi uvukli u glavu da su svi crni silovatelji, kao da nema bijelih ili žutih silovatelja.
kukuruz
@NKZ1922 Kod tebe je možda takav običaj, kod nas nije
@AmarSahi Normalnom čovjeku nebi bilo drago da mu kćerka bude kanta za napucavanje, a vi imate pravo na svoj nerespekt prema svojoj rodbini, mi na svoj respekt prema svojima, pa vi pizdite do mile volje
Keno
@AmarSahi To sto politicki mozda nije korektno razumijem, al volio bi vise da mi je kcer s bosancem nego neka druga rasa. Pazi to ne znaci da mrzim druge nacionalnost/rase ili sta vec.
Zgembic
Amar je zestok kontras i filozof, mal je on doce tobe...
Ko_je_babo
Tebi je sigurno neki garo u familiji kad ih toliko branis. Mora da ti je babi ponosan...haha
Zgembic
Oooo Sljivak dobra Ti Ova mala... a ja tamam kontam da se nisi razbilio ne dao bog , otanjio si mi sa trebama. Ni Vande ni one Zlajine talijanke nema odavno :))))
Hix
On i kad se razboli imas klasikku wanda, georigina i ostale djevojke fudbalera koje causevic veoma rado objavljuje ?
AmarSahi
Mene bi bilo sram da objavim ovakav komentar na jednu mnogo ozbiljniju temu nego što su Georgine i Wande...
Zgembic
Ma bjaziiii Amarcicu... Jes to ozbiljan se salis!? :);)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti