13

Komentari (13)

Zulfikar
Zena I njeno lice ne smiju da se javno eksponiraju. Elhamdulillah pokrila si se sestro a sada fino iskljuci drustvene mreze i pazi na ponasanje jer mahrama je cast. Mnoge su danas nazalost pokrivene a kao da nisu kada pogledas sminku, ukrase, stikle itd. U danasnji vakat nikad je mnogo prikladniji.
Gvardijan
To je vjerovatno vrlo vazan cin u zivotu g-dje Tuka i uradila je ono sto kaze da je zeljela od najranijeg djetinjstva, ali uz duzno postovanje gospodje apsolutno mislim da se ovakve vijesti ne trebaju objavljivati na sportskom portalu kao uistalom nista o privatnom zivotu sportista i njihovih porodica.Ono sto je javno,javno je ono sto je privatno je samo njihovo.Vise puta sam govorio da o sportistima,politicarima,umjetnicima kao javnim licnostima treba pisatii gledati samo kroz prizmu onoga cime se javno bave a njihov privatni zivot ostaviti samo njima.
C.Banks
Tiče se itekako sporta, jer govori o sportisti koji vjernik, i kojem vjera pomaže da bude bolji i sportista i čovjek. Muhammed Ali je klasičan primjer
Jugovina
Promakao mi je sportski segment u ovom clanku. Ne kuzim ovo forsiranje ovakvih clanaka. Pa napravite drugi portal s tim temama, a ovaj ostavite sportu. Sve ste gori i gori.
DadiG
Interesantno kako se ovaj portal loži na religiju a u isto vrijeme ne mogu prestati izlagati golotinju i pisati o Wandy i ostalim ravaku
DadiG
Svaka njoj čast što radi što želi ali koga interesuju vjerska ubjedjenja supružnika od sportista?
King_Kenny
...svaka njoj cast,ali ovo ima veze sa sportom kao i one vijesti o ulicnim tucama pijanaca i narkomana i vijesti o gologuzim radodajkama...znaci nidje veze.
Mostarac94
Kakve ovo ima veze sa sportskim kanalom?
nije.suplja
Odavno druze nije sportski, vise lici na blic ili nesto tako...
Geneve
Nema veze ni vijest da onaj drvosječa nije istetovirao suprugu, al’ to naravno niste komentarisali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.