Pjevačica zavela igrača slavnog kluba, odvela ga kući i počeo je pakao: "Ujeo me kao pit bull..."

Ispričala je detalje

Pjevačica zavela igrača slavnog kluba, odvela ga kući i počeo je pakao: "Ujeo me kao pit bull..."

Admin Čaušević

Španska pjevačica Amor Romeira sa javnosti je podijelila svoja loša iskustva dok je bila u vezi sa jednim fudbalerom kluba koji je početkom 21. stoljeća bio kao sol na ranu za mnogo bogatije i moćnije velikane.

Deportivo iz La Corune je već godinama daleko od vrha španskog fudbala. Polufinalist Lige prvaka iz 2004. godine tavori po nižim ligama, ali je svejedno i jako poznato ime u svijetu fudbala.

Španska pjevačica Amor Romeira je sada odlučila sa javnosti podijeliti svoje loše seksualno iskustvo sa jednim od igrača kluba sa stadiona Riazor.

Romeira koja je napunila 34 godine je poznata kao prirodna žena, koja otvoreno govori o seksualnim odnosima i sada je o tome pričala na društvenoj mreži X.

"Izašla sam na zabavu u Madrid i srela grupu fudbalera koji su se zabaljjavli. Neću reći cijela ekipa, već njih nekoliko. Bili su iz Galicije", objasnila je onda te nastavila:

Oglasi

"Pojavila se želja. Jedan mi se jako svidio i rekla sam mu da dođe kući sa mnom", dodala je ona. Stvari su pošle po zlu kada su se zavrpili u njenom domu. Vidjela je stvari koje joj se nisu sviđale.

"Stigli smo u moju kuću i svidjelo mi se jer je bilo jako strastveno. Ljubljenje, bacanje na kauč i gledanje oči u oči kao da umire za mnom. Ali je situacija eskalirala, počeo mi je čupati kosu, udarati me..."

"Neću batine", rekla mu je ona poslije čega su nastavili s onim zbog čega su i došli u njen dom.

"Očito mi se jako sviđao. Bio je spektakularan, super tijelo. Moglo se reći da me želi, rekao mi je...", prisjetila se.

Oglasi

Ali odmah nakon toga stigao je pravi problem, nešto što kako je sama priznala pjevačica ne bi dopustila ni u šali.

"Odjednom mi je prišao i ugrizao me za lice, ali kao da je pit bull. Kako sam se osjećala? Izbacila sam ga iz kuće!", prisjetila se ona.

Ovo nije prvi put da Romeira govori o svojoj vezi sa nekim od sporista. Ona je ranije imala kratku romansu sa Albertom Barrrosom, 29-godišnjim teniserom, koji je na ATP ljestvici stigao do 400. mjesta.

Top Komentari

SEJFUDIBIKODZE
draga zeno,dali si svjesna kolko si ruzna izbliza,mozda te od straha ujeo,u strahu nema pravila
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi