Amra bi novom fotografijom na Instagramu mogla oboriti rekord u lajkovima

Na treningu sa...

Amra bi novom fotografijom na Instagramu mogla oboriti rekord u lajkovima

Supruga Edina Džeke, Amra, ponovo je trudna, ali bez obzira na to ne zapostavlja trening. 

Danas je odlučila da odradi trening u dvoje, ali ne sa Edinom...

Amra ovih dana boravi u Sarajevu pa je iskoristila priliku da posjeti jednu lokalnu teretanu kako bi ostala u formi pred novi porođaj.

Upravo tu je i nastala fotografija koja je 'osvanula' na Instagramu uz opis: "Nas dvije smo odradile trening.... a vi?" Fotografija je vrlo brzo počela skupljati ogroman broj lajkova i mogla bi oboriti sve rekorde.  

Za to vrijeme suprug Edin vrijedno trenira sa ostalim saigračima iz Rome kako bi bio spreman za nastavak Serije A.

Podsjetimo, italijanski šampionat nam se vraća ovog vikenda, a Roma prvi meč igra tek u srijedu i to kući protiv Sampdorije.

Vučica se prije prekida sezone nalazila na 5. poziciji sa 45 osvojenih bodova, odnosno tri manje od Atalante koja drži posljednju poziciju koja vodi u Ligu prvaka.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBkwmqDAniX/[/instagram]

Promo

Top Komentari

Maestro
Jest se naš kapiten usrecio hahaha ovo se zove traženje kurca koga boli briga za njenim stomakom
3 7
miki30
Stranice se zove sport.ba a mi sad trebamo da gledamo tam neke trudnice i njihove trbuhe, cccc mislim da to nije mjesto ovdje
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi