Amra Džeko: Edin i ja smo posjetili Rim prije nego što je on potpisao ugovor s Romom

Supruga našeg kapitena za italijanske medije

Amra Džeko: Edin i ja smo posjetili Rim prije nego što je on potpisao ugovor s Romom

E. Čaušević

Supruga našeg najboljeg fudbalera Edina Džeke, Amra, dala je intervju za italijanski magazin Leggo.

Amra i Edin u braku su već nekoliko godina i imaju dvoje djece, Unu i Danija. Ljubav između njih rodila se dok je Džeko nosio dres Manchester Cityja, a prelijepa manekenka uspjela je ukrasti srce Dijamanta.

Edin ne krije da mu je porodica na prvom mjestu i da sve svoje odluke sada donosi nakon razgovora i konsultacija s porodicom. Tako je Džeko prije skoro dvije godine jer je shvatio da je za porodicu bolje da ostanu u Rimu.

Ovaj put u centru pažnje italijanske javnosti je njegova supruga Amra koja je očarala sve svojom ljepotom, ali i nevjerovatnom podrškom koju daje svom suprugu Edinu. Njima se Rim svidio i prije nego što je Džeko stigao u Romu, te je Amra otkrila da je ovaj grad njihov drugi dom.

"Rim je naša druga kuća. Volim ove ljude. Jako su prijatni i puno slični nama Bosancima. Također, volim historiju ovog grada, posebno centar grada, čak i ako živim u Casal Paloccu, području vrlo ugodnom za nas. Postoji i velika borova šuma u kojoj uvijek trčim s Riom, jednim od svoja dva psa. Drugi se zove Smoki", rekla je Amra i dodala:

"Došli smo u Rim kada smo bili u braku šest mjeseci. Posjetili smo Rim kao turisti, prije nego što je potpisao ugovor. Ovdje Edina navijači vole i stalno ga zaustavljaju na ulicama. Da li sam sretna? Da, sretna sam, čak i ako imamo druge snove koje planiram ispuniti. Moj suprug i ja volimo putovati, a kad prestane igrati fudbal, više ćemo se posvetiti tome".

Amra Džeko se osvrnula upravo na činjenicu koliko im znači njihova porodica, te kakvi roditelji su ona i Edin.

"Puno se posvećujemo porodici, jer znamo koliko je važno pratiti djecu u rastu. Pomažu nam i moja majka i svekrva, ali i kćerka Sofija. U praktičnim stvarima koje se tiču djece, pokušavam Edina ostaviti mirnog i usredotočenog na njegovu fudbalsku karijeru. Otkad se rodila Una, više ne spavamo zajedno. Dijelim krevet s njom i Danijem, kako bi se njihov otac više odmarao".

Top Komentari

izvoristine
Ova cerka od Srbina stasala za udaje. Uskoro nana Amra i Deda_ Edin
1 5
teddy sheringham
Koliko para riba daje na samopromociju, čudo!
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi