Amra Džeko se vratila u Milano, pa na Instagramu pokazala šta je čeka: "Trauma..."

Vrijeme za nove izazove

Amra Džeko se vratila u Milano, pa na Instagramu pokazala šta je čeka: "Trauma..."

Endin Čaušević

Edin Džeko nakon osam godina napustio je Italiju i odlučio je karijeru nastaviti u Turskoj, te će u naredne dvije godine biti stanovnik Istanbula gdje će nastupati za Fenerbahče. Džeki transfer napravio je dosta posla i njegovoj supruzi Amri koja se morala vratiti u Milano da obavi "ružni" dio.

Džeko je osam godina proveo na Apeninima igrajući za Romu i Inter, ali došlo je vrijeme da se okuša u nekoj drugoj zemlji i izabrao je Tursku.

Prethodne dvije godine s porodicom je živio u Milanu, a nakon razgovora sa suprugom Amrom i pored ponuda koje je Dijamant imao na stolu nakon isteka ugovora s Interom odlučili su se za Istanbul.

Džeko je potpisao dvogodišnji ugovor s Fenerbahčeom, a naravno u Istanbulu će mu se priključiti supruga Amra i njihova djeca.

S obzirom da su Džeki već uveliko počele pripreme za novu sezonu za njegovu suprugu Amru ostao je "ružni" dio odlaska u Tursku, a to je selidba.

Oglasi

Amra je objavila danas na Instagramu nekoliko storyja i pokazala je da mora da uradi taj najgori dio kada fudbaler prelazi iz jednog kluba u drugi, te ovaj put zbog obaveza u klubu Edin nije tu da pomogne.

Opis nije dostupan.

Džekina supruga doputovala je u Milano gdje je već uveliko počela pripremati stvari za selidbu, a da joj to nije baš drag posao otkrila je u storyju u kojem je poručila: "Trauma".

Opis nije dostupan.

Još uvijek nije poznato da li su Edin i Amra pronašli smještaj u Istanbulu jer su prvih dana boravili u jednom luksuznom hotelu.

Sigurno je da će potražiti kuću u toj metropoli, a Amra se trudi da selidbu odradi što je brže moguće kako bi taj teret skinula s leđa i mogla se posvetiti životu u drugom gradu.

Top Komentari

Kurtaga
Jadnica kako ce to sve da postigne zao Mi je bas puno
1 0
hzee42ooo0
E bas vam hvala za informaciju, rovio sam po internetu al nisam mogo nigdje naci.pusic
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi