Ljubav za vremena: Amra Džeko objavila spektakularan snimak s Edinom

Sjajna scena

Ljubav za vremena: Amra Džeko objavila spektakularan snimak s Edinom

Midhat Šljivak

Edin i Amra Džeko uživaju u odmoru nakon što je bh. dijamant potpisao ugovor s turskim Fenerbahčeom. Došlo je vrijeme da se poznati par opusti i maksimalno se prepusti uživanju. Današnji snimak kojeg je objavila Amra je zaista spektakularan.

Amra i Edin Džeko stigli su u Bosnu i Hercegovinu nakon što su u prethodnom periodu boravili u Turskoj. Malo su odmarali, malo su se bavili poslovnim stvarima jer je kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine potpisao za Fenerbahče.

Najpoznatiji bračni bar Bosne i Hercegovine na svakom koraku pokazuje veliku ljubav. Amra je danas objavila i spektakularan video s Edinom i uz pjesmu Eda Sheerana ponovo slave ljubav.

Podsjetimo, Amra i Edin Džeko u vezi su od 2011. godine. U brak su stupili tri godine kasnije, a porodica je u proteklim godinama proširena.

Oglasi

Par ima ukupno četvero djece. Una je najstarije i ima 7 godina, Dani ima 6, Dalia 3, a Hana je rođena u januaru ove godine.

Na stolu je bila avionska karta i hrpa novca, ali Džeko nije htio ni čuti: "Idi i završi Fenerbahče"

Edin Džeko karijeru nastavlja u Turskoj. Bh. napadač potpisao je dvogodišnji ugovor s Fenerbahčeom koji će mu donijeti nešto više od četiri miliona eura po sezoni uz dodatne bonuse.

Džeki novac u ovom slučajnu nije bio bitan. Dokaz tome je činjenica da je na stolu imao avionsku kartu za Saudijsku Arabiju i ponudu od 30 miliona eura, ali je tu ponudu odbio.

Oglasi

Porodica mu je bila na prvom mjestu. Smatrao je da su Istanbul i Turska bez obzira na novac iz Saudijske Arabije idealni za početak novog života i zbog toga je odabrao Fenerbahče.

Džeko se samo jednom našao s predsjednikom kluba Alijem Kočom. Tu je pokazao kakav je čovjek.

"Najvažniji mi je projekat. Želim osvojiti trofeje, a o ostalom možete pregovarati s mojim menadžerom", rekao je Džeko prvom čovjeku Fenerbahčea, a turski mediji pišu da je i menadžeru Alessandru Lucciju Edin poručio.

"Idi na sastanak i ne odustaj od pregovora. Želim igrati za Fenerbahče."

Posao je ubrzo završen. Edin je potpisao ugovor i sretan je što će nositi dres istanbulskog velikana.

"Znao sam da je Fenerbahče veliki klub i za ovo kratko vrijeme sam shvatio da sam donio pravu odluku. Jedva čekam da izađem na teren", rekao je Džeko i dodao je:

"Sretan sam i ponosam što sam dio veličanstvene porodice zvane Fenerbahče. Obećavam navijačima da ću dati sve od sebe na svakoj utakmici i treningu", istakao je Edin.

Oglasi

Najnovije vijesti