Amra Džeko uživa na odmoru u Antaliji, jedna riječ bila dovoljna da Turke baci u trans

Objavila story na Instagramu

Amra Džeko uživa na odmoru u Antaliji, jedna riječ bila dovoljna da Turke baci u trans

Endin Čaušević

Najbolji bh. napadač Edin Džeko prošle sedmice zvanično je potpisao za Fenerbahče gdje je predstavljen kao veliko pojačanje. U centru pažnje javnosti našla se i njegova supruga Amra zbog objava na Instagramu, a jutros je jedna riječ na storyju bila dovoljna da oduševi cijelu Tursku.

Džeko je nakon osam godina napustio Italiju gdje je s dosta uspjeha nastupa za Romu i Inter, ali se odlučio za novi izazov u karijeri i potpisao je za Fenerbahče.

Bh. napadač od Intera nije dobio ponudu za produženje saradnje što mu je bila želja, ali na kraju nije krio sreću što je dobio priliku da zaigra i u Turskoj. S Fenerom su ga godinama povezivali, a turski velikan je konačno uspio da dovede Džeku koji će sigurno biti veliko pojačanje.

Džeko je predstavljen u Istanbulu prošle sedmice nakon reprezentativnih obaveza, a sada je dobio konačno zasluženi odmor nakon još jedne duge i teške sezone.

Turci su se oduševili što je Džeko s porodicom ostao u da ljetuje u Turskoj, te se nalaze u Antaliji, odnoso u mjestu Belek.

Oglasi

U centru pažnje je i njegova supruga Amra koja je prije nekoliko dana oduševila javnost fotografijom u dresu Fenerbahčea, a mnogi su impresionirani njenim fantastičnim izgledom zbog činjenice da je majka petero djece.

I danas je Džekina supruga jedna od tema javnosti u Turskoj koja pomno prati svaki korak porodice novog napadača Fenerbahčea.

Naime, Amra je objavila fotografiju iz teretane i pokazala da polako uči turski jezik. Uz fotografiju poručila je "Gunaydin" što u prevodu znači dobro jutro.

Opis nije dostupan.

Javnost u Turskoj oduševljena je što Amra već sada uči njihov jezik. I prije nekoliko godina i Italijani su bili iznenađeni jer je Džekina supruga u kratkom roku savladala italijanski jezik, a sigurno je da će isto uraditi i sa turskim jezikom.

Edin i Amra su zajedno već 12 godina, a njihova porodica sigurno je najveće bogatstvo i postignuće. Podsjećamo, oni imaju zajedno četvero djece dok Amra ima i kćerku Sofiju iz prvog braka.

Top Komentari

Zasto pisete o njoj? Pa nije ona podpisala ugovor s'Fenerbahce vec Dzeko. Nemojte se "brukati" sa ovakvim izvjestajima molim Vas!
5 1
Da je čuvala svoju minđu nebi Banovića vidila . Kurava bila i ostala
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi