7

Komentari (7)

Trapatoni
Definitivno vas Dzeko dobro kiti mali novinarčići! Kakve veze ima Amra Dzeko sa sportom na ovom portalu da svaku njenu prdotinu izbacujete?!
Kakaks
Saucesve covjeku svakako ali vijesti mnoge na portalu nemaju veze sa sportom !
Kakaks
Joj preseravanja braco draga hahahaha
Azur77
Ebemu majku,pa kakve ovo ima veze sa sportom? Laka mu crna zemlja bila,ali ovo nije MJESTO za objavljivanje ovakvih vijesti.Ima Avaz,oslobođenje sa crnim hronikama,pa bujrum...Šta koga boli .urac za Amrom,šta je ona bitna,je lj sportiskinja. MRŠ više u tri lijepe šta napraviše od portala
I sta sada,treba dan zalosti proglasiiti u BiH?Treba ti lajkova da zaradis od googla?Zalosno je ,na sta ste spali,propali bivsi "sportski portal" pretvorili ste djeco u "zutu stampu".Pocnite pisati kada je koja svjetska licnost prdnula,pisala,otisla da sere u halu....." Bas nas zanima,necemo moci spavati,ako ne objavite ovakve vijesti na tzv.sporrtskom portalu.Fujjjjjjjjj!!!!!!
bk123
Čovjek je umromi ja mu želim da počiva u miru...al ove zvijezde od silne tuge odmah trče na instagram i ostale društvene mreže
NKZ1922
A i ovi portali pogotovo. Tri clanka su objavili o smrti Amrinog oca, a lafo "sportski portal". Stoka gladna klikova
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.