Amra Džeko objavila fotografiju iz djetinjstva, nemoguće ju je prepoznati

Davno je to bilo

Amra Džeko objavila fotografiju iz djetinjstva, nemoguće ju je prepoznati

Edmir Škorić

Supruga Edina Džeke, Amra, objavila je fotografiju na društvenim mrežama još iz školskih klupa.

Manekenka je putem društvenih mreža fanovima postavila pravo zagonetku - fotografiju iz razreda dok je još pohađala osnovnu školu i zaista ju je na prvu bilo nemoguće pronaći.

Međutim, potom je objavila kropovanu fotografiju i time olakšala svima u njenom pronalasku.

Amra je već dugi niz godina uz najboljeg igrača bh. reprezentacije. Njih dvoje su vezu otkrili 2012. godine. Upoznali su se dok je Edin bio na pripremama u Los Angelesu sa Manchester Cityjem.

Zapravo, prema riječima same Amre, upoznali su se i ranije, no tada je nekako sve počelo.

Oglasi

"Uz mnoge izazove i prepreke koje je i sama daljina donosila, jer ja sam u to vrijeme živjela u Los Angelesu, a on u Manchesteru, znali smo da je to nešto za što se vrijedi boriti i ustrajati. Svaki mjesec sam bila u avionu, dolazila ga posjetiti, nekad i na samo 24 sata. Nas dvoje smo se na pravi način upoznavali upravo kroz vezu na daljinu, koja je trajala četiri godine. Kroz to vrijeme smo sazrjeli zajedno, i to su sigurno bile najbitnije četiri godine koje su nas vezale još više i te četiri godine jako cijenimo, koliko god su bile teške, naučile su nas mnogo čemu, naročito da se na pravi način borimo za nas i za našu ljubav", ispričala je Amra.

Najpopularniji bh. par vjenčao se 2016. godine, a na svijet im je iste godine stigla kćerkica Una, da bi samo godinu dana kasniej dobili sina Danija, a potom i kćerkicu Daliju. Amra ima i kćer Sofiju koju je dobila ranije u braku s poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem.

Ona je davno napustila Los Angeles i u stopu prati Dijamanta, te je evidentno da im je svaki dan poput bajke otkako su zajedno, a trenutno uživaju u zajedničkom životu u Milanu, mada su često na raznim putovanjima.

Top Komentari

SeoRusilac
Hahaha ista kao i sad
3 2
kukuruz
Poštena žena. Drago mi je da su zajedno, fin par, fina porodica.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi