Porodica Džeko ima novi dom
Foto - Instagram

Amra objavila na Instagramu

Porodica Džeko ima novi dom

E. Ganibegović

Kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko ljetos je iz Rome prešao u Inter.

Značio je to i kraj šestogodišnje avanture u glavnom gradu Italije, a cijela porodica, kako bi bila na okupu, odlučila je da skupa s Edinom preseli u Milano.

Edinova supruga Amra jučer je tako objavila Instagram story na kojem se vide razbacane kutije, a u pozadini i njihov sin Dani.

"Poželite mi sreću. Najzad u novom domu", napisala je Amra.

Opis nije dostupan.

Inače, Edin i Amra nedavno su pokazali da ne zaboravljaju Rim u kojem im se desilo mnogo lijepih stvari, između ostalih i rođenje troje djece - Une, Danija i Dalije.

Oglasi

Slobodne dane uoči meča Intera i Spezije Edin i Amra iskoristili su da posjete svoj nekadašnji dom.

Podsjetimo, Edin Džeko je u Romu došao iz Manchester Cityja u ljeto 2015. godine, prvo na jednogodišnju posudbu, a na ljeto 2016. je Vučica otkupila Dijamantov ugovor.

U međuvremenu je Edin postao apsolutna legenda i ikona Rome, a najveći uspjeh s ovim klubom napravio je 2018. godine kada ih je vodio do polufinala Lige prvaka.

Ove sezone u Interu Džeko ima deset golova i tri asistencije. Sedam pogodaka i dvije asistencije ima u Seriji A, dok je tri gola i asistenciju dodao u Ligi prvaka.

Top Komentari

Arnel925
Ovaj hrvat Dzeko mjenja dom kao neko gace. Sretno.
5 5
Mehinaldo
Umije izgleda svaka joj cast ispade njena koka vrijednija od karijere necije
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi