Ispoštovala do kraja: Norvežanka na 0:2 za Villu obećala da će pokazati gaćice ako United pobijedi

Obećanje je dug

Ispoštovala do kraja: Norvežanka na 0:2 za Villu obećala da će pokazati gaćice ako United pobijedi

Edmir Škorić

Navijačica Manchester Uniteda An Mari Olsen dala je obećanje da će izvesti šou i pokazati gaćice ako njena ekipa pobijedi Aston Villu, na kraju je to i učinila.

Iako je Manchester United gubio sa 2:0 od Aston Ville na poluvremenu i bio na korak od novog neuspjeha, a Erik ten Hag možda i od otkaza, u nastavku je pogocima Garnacha (2) i Hojlunda došao do velikog preokreta i pobjede koja će barem donekle uljepšati praznike.

Ovu pobjedu su znali da proslave svi oni kojima je Manchester United u srcu, a na svoj način je to uradila Norvežanka An Mari Olsen, deklarisana navijačica slavnog tima sa Old Trafforda.

Ona je kod 0:2 obećala da će uraditi sve, pa i podiću suknju samo ako njen tim slavi. Možda nije pretjerano vjerovala Eriku ten Hagu i njegovim igračima, no na kraju je sa ostatkom gostiju kafića slavila velika tri boda.

I, naravno, ispunila dato obećanje, pa na Instagramu objavila trenutak kada podiže suknju ispod koje su se nalazile crne gaćice.

Oglasi

Njen Instagram profil prepun je fotografija sa dresovima Manchester Uniteda. Naravno, imala je priliku da otputuje u Manchester i da uživo prati neke mečeve svog najdražeg tima.

Iako mnogi fudbaleri Uniteda nisu naročito dragi navijačima zbog slabih nastupa ove sezone, Norvežanka ih gotovo sve voli, pa se na profilu mogu naći njene fotografije u dresovima Onane, Sancha, Hojlunda, pa i Maguirea.

Crveni đavoli će u sljedećem kolu gostovati kod Nottingham Foresta, a taj meč odigrat će se na samom početku Nove godine. Možda bi navijači širom svijeta potpisali scenarij kao i protiv Aston Ville ako Norvežanka opet odluči da da riječ da će uraditi nešto posebno za muške oči u slučaju trijumfa njenih Đavola.

Oglasi

Manchester United je trenutno šesti na tabeli sa 31 osvojenim bodom, te nastavlja borbu za još jedan plasman u Ligu prvaka. Trenutna sezona u Evropi je bila očajna jer je United kao posljednjeplasirani nastup završio u grupnoj fazi Lige prvaka iza Bayerna, Kopenhagena i Galatasarayja.

Sezona je zaista loša, no navijači Uniteda su se posljednjih godina prosto navikli na to i od odlaska Sir Alexa Fergusona tek na momente osjete sreću i ponos zbog svog voljenog tima, ali dolazak novog vlasnika mogao bi značajno promijeniti stvari u narednom periodu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi