Ana Ivanović objavila fotografiju s plaže, Srbi je izvrijeđali: "Nek' ti Švabo kupi..."
Velike uvrede za legendarnu teniserku (Foto: EPA)

Nevjerovatno

Ana Ivanović objavila fotografiju s plaže, Srbi je izvrijeđali: "Nek' ti Švabo kupi..."

Midhat Šljivak

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović već je osam godina u penziji. Ana se povukla u 29. godini i posvetila se porodici koju je stvorila sa slavnim njemačkim fudbalerom Bastianom Schweinsteigerom.

Ana Ivanović je uz Jelenu Janković i Novaka Đokovića obilježila jednu eru srpskog tenisa. Uspjela je 2008. godine postati svjetski broj jedan osvojivši Roland Garros, ali je poprilično rano u 29. godini odlučila završiti karijeru.

Ivanović se povukla 2016. godine. Posvetila se porodici i braku sa slavnim njemačkim fudbalerom Bastianom Schweinsteigerom.

Bastian i Ana dobili su troje djece, a nekadašnja srpska teniserka usprkos tri trudnoće još uvijek izgleda zaista spektakularno.

Često Ivanović objavljuje fotografije u kojima ističe svoje tijelo. Tako je i ovog puta, ali su se ispod fotografije na kojoj uživa na plaži izredali poprilično ružni komentari.

Činjenica da je poprilično mršava mnogima smeta. Oglasili su se dežurni komentatori.

Oglasi

"Jedeš li ti išta? Da li ti daju išta da jedeš?", brojni su komentari, posebno od osoba koje dolaze s područja Balkana, prije svega Srbije.

Tu je i dosta komentara na činjenicu da Ana nema bujne grudi.

"Nek' ti Švabo kupi s**e". "Zašto prekrivaš grudi kad tamo nema ništa". "Ravna k'o daska" neki su od brutalnih komentara prema bivšoj teniserki.

Naravno, mnogo je tu više lijepih komentara. Dosta je fanova koji joj poručuju da izgleda zaista divno i da se nikad ne mijenja.

Oglasi

Anu često kritikuju da je izdala Srbiju

Ana Ivanović često je pod kritikama zbog udaje za njemačkog fudbalera i činjenice da s njim slavi sve katoličke praznike.

36-godišnjakinja zna biti na udaru dežurnih kritičara, a dokaz je proslava Božića od prije nekoliko godina.

"Kakva si to Srpkinja, izdala si Irineja i Amfilohija", bio je jedan od komentara ispod fotografije.

Mnogi su joj tada poručili da je izdala Srbiju i svoj narod zbog toga što obilježava katolički Božić, a ne pravoslavni koji se slavi 7. januara.

Ana nikada nije odgovarala na ovakve komentare. Nema ni potrebe jer su oni samo tu kako bi provocirali i izazivali negativu.

Oglasi