Zgodna djevojka počela je zavoditi francusku zvijezdu u klubu, on sve iznenadio svojim potezom

Tačno je znao šta (ne) želi

Zgodna djevojka počela je zavoditi francusku zvijezdu u klubu, on sve iznenadio svojim potezom

Edmir Škorić

Francuski nogometaš s 37 godina igra u Meksiku, ali je godinama briljirao u dresu Marseillea, te je ostavio traga i u nacionalnom dresu pošto je na 36 mečeva postigao sedam golova.

Andre-Pierre Gignac je još u julu 2015. godine stigao u Meksiko potpisavši za Tigres, a skoro devet godina kasnije i dalje je član tog tima. Gignac je postao apsolutna legenda popularnih Tigrova u koje je došao iz Marseillea, a u međuvremenu je dobio i meksičko državljanstvo.

Gignac nas je bezbroj puta oduševio fantastičnim golovima, bio je majstor za slobodne udarce i za njega su imali običaj kazati da je "čovjek koji ne zna da postigne normalan gol".

U svom prajmu bio je na radaru velikana evropskog nogometa poput Arsenala ili Barcelone, ali osim u Francuskoj do sada je igrao jedino u Meksiku.

A upravo u Meksiku je nekadašnji reprezentativac Francuske doživio jednu nelagodnu situaciju. Naime, prilikom izlaska u noćnom klubu odbio je jednu atraktivnu ženu.

Oglasi

Objavljena je snimka na kojoj se moglo vidjeti kako Gignac stoji dok mu žena prilazi, te počinje pjevati i zanosno plesati. Kada je to primijetio, napadač Tigresa odmah se okrenuo u stranu i napravio nekoliko gestikulacija, iznenađen situacijom.

Nekoliko minuta kasnije, video je počeo dobijati stotine komentara, nekoliko njih je pozdravilo stav Francuza, koji je oženjen i ima troje djece: Grace, Eden i Mav, dok su drugi korisnici interneta kritizirali legendarnog napadača.

"Čovjek koji poštuje sebe", bio je jedan od pozitivnih komentara.

Gignac je u novoj sezoni upisao tri gola u četiri utakmice tekućeg prvenstva, a tresao je mreže ekipa Necaxe, Leona i Gallos Blancosa. Njegov tim je na drugom mjestu sa 14 bodova, dok je lider na tabeli Atletico de San Luis sa 16 bodova.

Tigres je debitovao u Aperturi ove sezone remijem protiv Pueble (1:1). U drugom susretu dodao je još jedan bod protiv Bravosa (1-1), da bi u trećem kolu ostvario prvu pobjedu i to protiv Leona (1:0); Od tada je nastavio niz pobjeda, ostvarivši trijumfe protiv: Necaxe (0:3) i Santosa (3:2).

Nakon što se završi reprezentativna stanka, Tigres se vraća ligaškim obavezama i na stadionu Jalisco igrat će protiv Atlasa narednog vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi