7

Komentari (7)

Klicko
To znači da si morao promjeniti ženu,logično.Kad si dugo u braku žena ti postane kao rodica neka!Poslušaj ti svog jarana klicka i promjeni rupu :)
King_Kenny
@Klicko ...bas to krenuo da napisem,love ima,nek nadje neku od 18 godina koja mijesa ko mikser,ima da mu za sat vremena promijeni pogled na zivot...
Adohordas
E bas ste munjeni eto on je inace citav zivot vjeran svojoj zeni i citav zivot gura u jednu rupu..e moji djecaci pa danas i pop i hodza mjenjaju kamo li ovaj od 120 milki eura
Klicko
@Adohordas baš sam siguran da jeste on vjeran jednoj ženi.Čitao sam da je religiozan drama i prema svim raspoloživim info na netu on je onaj lik koji živi "by the book"
user1639705257
@Klicko daj i ti i @King_Kenny ne pokušavajte objasniti nekome nešto ako ne konta vašu iskrenost, ironiju, ili za****nciju.
Pozz momci i sve najbolje.
p.s. hajde sad onaj @Mostar94 neka me prijavi i za ovo. Hahahahaha
King_Kenny
@user1639705257 ...promijeni taj nick da te znamo...
user1639705257
@King_Kenny ja bih ali ovo je preko FB a znaš me dobro drug.
Sve naj naj tri tačke
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.