Poput požara se širi snimka na kojoj se nalaze fudbaler i "slučajna dama"

Supruga se brzo oglasila

Poput požara se širi snimka na kojoj se nalaze fudbaler i "slučajna dama"

E. Škorić

Na društvenim mrežama pojavio se eksplicitni snimak na kojem su viđeni muškarac i žena dok uživaju u seksualnom zanosu u WC-u za vrijeme jedne noćne zabave.

Fudbal očito nije samo emocija na terenu. Fanovi posebno vole da prate stvarni život fudbalskih zvijezda izvan terena, a "žuta štampa" je svima posebno privlačna, pa je tako hit postao snimak jednog od fudbalera. Doduše, snimak je nastao ranije ove godine, ali sada je postao javno dostupan i viralan.

"Junak" sa snimka je Angelo Preciada. Riječ je o igraču praške Sparte koji je nedavno igrao protiv Liverpoola u Evropskoj ligi, a predstavlja reprezentaciju Ekvadora.

Nedavno je 26-godišnji defanzivac uočen na zabavi u luksuznom noćnom klubu Duplex u Pragu. U nekom trenutku lude večeri s plesnog podija se preselio u toalet, a tamo je završio sa "slučajnom damom", mada se tvrdi da je riječ o vlasnici kluba. Na kraju su se upustili u avanturu, počeli se sek*ati, a sve to je snimio neko od uposlenika noćnog kluba.

A kako su svi saznali da je riječ upravo o fudbaleru Sparte?

Oglasi

Reprezentativac Ekvadora nosio je istu majicu na nedavnom fotografisanju sa svojom porodicom, odnosno suprugom i njihovo dvoje djece. Osim toga, tu je i sat ili prsten, ali i vrh patike koji viri iz nogavica spuštenih hlača aktera ovog "spota".

Ekvadorac sa proodicom

Poput šumskog požara se snimak od oko 60 sekundi proširio internetom, na žalost samog igrača, koji ima naizgled sretan brak.

Ni fudbaler ni njegova partnerica nisu javno komentarisali objavljenu snimku. Znamo samo da se žena nema namjeru rastati od svog dragog s kojim ima dvoje djece. "Voljeti ćemo te do kraja života", navodno je poručila.

Niko iz Sparte nije htio dati komentar češkim medijima, a sve strane uključene u navodni incident za sada se brane šutnjom. 

Angelo Preciado je ove sezone odigrao ukupno 21 utakmicu za prašku Spartu, u kojima je postigao tri pogotka i upisao pet asistencija. Vrijedi dodati da je najviše nastupa upisao u Evropskoj ligi, u kojoj se između ostalih imao priliu takmičiti sa Betisom, Galatom i Liveproolom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi