Atraktivnija nego ikad: Sve gori zbog vrućeg plesa Anne Lewandowski, Roberta svi ismijavaju

Ples za kraj 2023. godine

Atraktivnija nego ikad: Sve gori zbog vrućeg plesa Anne Lewandowski, Roberta svi ismijavaju

Edmir Škorić

Porodica Lewandowski jedna je od najpopularnijih u Poljskoj. Doček Nove godine uvjerljivo je pokazao zašto je to tako.

Robert i Anna dočekali su 2024. godinu na zapaljivom partyju, gdje su postali glavne zvijezde svečane večeri. O njihovom “stilskom” plesu već se aktivno raspravlja na društvenim mrežama.

Supruga napadača Barcelone je zaista zablistala i mnogi su bili oduševljeni njenim plesnim pokretima. Ljudi je hvale na sve strane, kažu da je atraktivnija nego ikad.

S druge strane, Lewandowski nije previše oduševio fanove, pa smatraju da je to bila njegova "jeziva noć" i "bolje bi bilo da je odmah izašao iz kluba".

@felozaurus

#annalewandowska #robertlewandowski #lewandowski💪🏻😍⚽️ #lewandowska #dance #barcelona #newyear2024 #dance #śmiesznefilmiki #żart

♬ dźwięk oryginalny - DJ PABLO 😃
Oglasi

I definitivno reprezentativac Poljske nije mogao da parira svojoj atraktivnoj supruzi koja je uzela svu slavu i postala opet zvijezda društvenih mreža.

Dudek kritikuje Lewandowskog, zna šta je njegov najveći problem

Lewandowski ne blista u posljednje vrijeme, često je pod kritikama, a sada ga je kritikovao i legendarni golman Poljsek Jerzy Dudek, naravno zbog toga što Poljaci nisu uspjeli da se kroz kvalifikacije plasiraju na Euro u Njemačkoj, pa moraju da igraju baraž u martu.

U polufinalu će se 21. marta reprezentacija Poljske susresti s Estonijom. Pobijede li, pet dana kasnije igrat će u gostima protiv boljeg Wales - Finska.

U ključnom trenutku puno će ovisiti o stavu kapitena Roberta Lewandowskog, koji posljednjih nekoliko mjeseci nije mogao nabrojati uspješnim.

"Ne treba se baviti svime, što znači ne treba da komentariše svaku igru ​​svojih saigrača na terenu. Čak i ako je u pravu da je neko krivo odigrao loptu, moraš pustiti druge da preuzmu odgovornost za to. Lewandowski se mora fokusirati na svoj posao, stalno prijetiti protivničkom golu, umjesto da druge uči osnovama igranja fudbala. Za to služi selektor. Neka svako radi svoj posao i možda to donese rezultate", bio je iskren Dudek.

Među ostalim i bivši golman Liverpoola i Real Madrida usporedili su situaciju Lewandowskog s onom u kojoj se godinama nalazi Cristiano Ronaldo .

"Robert je kao svaki pojedinac klasa iznad ostatka svog tima. Kad ekipe pobjeđuje, to je zbog zvijezde, kad gubi, ona je kriva. U Real Madridu gledao sam kako Cristiano Ronaldo postaje duboko frustriran s istim razlogom. Portugalac je tada vjerovao da ne može voditi reprezentaciju do uspjeha koje su svi očekivali", istakao je Dudek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti