Antonella, pa to nije Messi! Potrčala u zagrljaj njegovog saigrača, ali nije stala na tome

Pomiješala ga s Albom?

Antonella, pa to nije Messi! Potrčala u zagrljaj njegovog saigrača, ali nije stala na tome

E. Škorić

Španski AS objavio je zanimljiv video koji je ubrzo postao viralan, a radi se o susretu Antonelle Rocuzzo i Jordija Albe.

Antonella sa djecom redovno dolazi na stadione da gleda utakmice supruga i oca Lionela Messija. I kada se završi utakmica u kojoj obično Messi napravi razliku i zabije neki sjajan gol, Antonella se spusti na teren i krene u zagrljaj svog dragog, a potom slijedi poljubac.

Ipak, ovaj put je očito zamijenila Messija njegovim saigračem Jordijem Albom. Antonella je krenula u zagrljaj Albe, a malo je nedostajalo da se dodirnu usnama.

Ubzro su oboje shvatili da je došlo do zabune, pa su se samo nasmijali. Zašto je došlo do ovoga, svako ima svoju teoriju, ali u svakom slučaju Alba je prišao Messijevoj djeci i pozdravio ih.

Jordi Alba je godinama igrao s Messijem u Barceloni, sada su saigrači u Inter Miamiju, a veliki su porodični prijatelji i često se druže.

Oglasi

Možda će sada, nakon objave videa, Leo i Antonella imati ozbiljan razgovor?

Messi je velika zvijezda u Miamiju, ali je i napravio sjajne stvari otkako je stigao u Inter. Odigrao je ukupno osam utakmica i postigao čak 10 golova uz tri asistencije.

Podsjetimo da je u Inter Miami došao kao slobodan igrač nakon što je odbio produžiti ugovor s PSG-om. Čarobnjak iz Rosarija dobijao je bogate ponude iz Saudijske Arabije, ali se odlučio na odlazak u SAD.

Nedavno je osvojio Liga kup u SAD-u, što je prvi trofej za klub s Floride, dok je Messi došao do 44. trofeja u karijeri.

Ovim osvojenim trofejem, Lionel Messi postao je najtrofejniji nogometaš u historiji ove igre. Iza sebe je ostavio nekadašnjeg saigrača iz Barcelona, Danija Alvesa, koji ima 43, odnosno jedan manje.

Oglasi