Kao da se Antonella nešto pita: Pikantni snimak razotkrio Messija, počelo je s rukom na zadnjici...

Sve se dešavalo u noćnom klubu

Kao da se Antonella nešto pita: Pikantni snimak razotkrio Messija, počelo je s rukom na zadnjici...

A. Čaušević

Leo Messi se potpuno opustio na Floridu i počeo je da uživa u čarima noćnog života u Miamiju. Do sada je ulovljen nekoliko puta u noćnim klubovima, ali jedan snimak je privukao dosta pažnje.

Messijeva karijera je protekla bez mrlje, Argentinac je oduvijek držao niski profil i nikada nije bio sklon skandalima te praktično nikada nije bio tema žute štampe, isključivo iz razlog što nije dao povoda za takvo nešto.

Dolaskom u Inter Miami, Messi je očigledno odlučio i da malo popusti kada je njegov profesionalizam u pitanju te maksimalno uživa u noćnom životu u SAD-u.

Na internetu se pojavio i snimak druženja Messija sa svojom suprugom Antonellom Roccuzzo iz jednog od noćnih klubova u Miamiju.

Čuveni fudbaler se očigledno nije uspio suzdržati pred suprugom, te ju je u jednom trenutku uhvatio za zadnjicu. 

Oglasi

I dok Messi u tom trenutku nije mogao ni naslutiti da ga neko snima, Antonelli sa druge strane uopšte nije zasmetalo malo "akcije". 

S obzirom na popularnost nije nikakvo iznenađenje da Messija brojni fanovi love na sve strane, a ovo je vrlo vjerovatno prvi put kako je legendarni osvajač Zlatne lopte snimljen u javnosti da razmjenjuje nježnosti sa svojom ljepšom polovinom.

Messi i supruga sa jednog od izlazaka u Miamiju

Messi i supruga su ranije viđeni u društvu Davida Beckhama i njegove supruge, kao i još nekih igrača Inter Miamija, a nakon što su se upoznali za novom sredinom odlučili su da izlaze nasamo.

Dok je igrao u Evropi, vidjeti Argentinca u nekom noćnom klubu se činilo kao misaona imenica, međutim dolaskom u SAD je odlučio da promijeni i svoj način života. 

Nakon što je osvojio sve što se može osvojiti u nekoliko navrata je kazao kako je odlučio da više vremena provodi sa porodicom te uživa u životu što potvrđuje i u Miamiju.

Inače, njegov novi životni stil i nije previše utjecao na teren pošto je Messi za klub sa Floride već uspio zabiti deset golova.

Top Komentari

limvotemirvah
Ko ne bi? Iskreno, vidi se da ima vrh guzicu. Dobar oblik, a bas cvrsta i napeta. Uhhh.
0 1
Blueboy
A eto vi svoje zene pitate da li ih mozete ufatit za guzove.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi