Fudbaler Cityja na dodjelu Zlatne lopte stigao sam, "otela" ga je plavuša iz kategorije "san snova"

Sami su se otkrili

Fudbaler Cityja na dodjelu Zlatne lopte stigao sam, "otela" ga je plavuša iz kategorije "san snova"

Admin Čaušević

Početkom sedmice Manchester City je proglašen najboljim fudbalskim kolketivom za 2023. godinu, a na svečanosti u Parizu pojavilo se niz najvećih zvijezda popularnih Građana uključujući Erlinga Haalanda, Joška Gvardiola, Rubena Diasa i druge. 

I dok su svi ostali bili u društvu djevojki ili supruga Joško Gvardiol i Ruben Dias su stigli bez pratnje. Ipak, daleko od toga da je portugalski štoper završio sam nakon ceremonije.

Naime, britanski tabloidi su otkrili da Diaz već četiri sedmice tajno hoda sa zvijezdom britanskog reality shoa "Otoka ljubavi" Arabellom Chi.

Navodno, poznata manekenka redovito leti iz svoje baze na Ibizi ka Manchesteru kako bi provela vrijeme s portugalskim defanzivcem.

Ove sedmice Dias (26) i Arabella (32) su uživali u romantičnom odmoru u Parizu.

Oglasi

"Ruben i Arabella tiho su izlazili posljednjih mjesec dana. Proveli su najbolje vrijeme zajedno u Parizu i čini se da se stvarno zaljubljuju jedno u drugo", rekao je neimenovani izvor za The Sun.

Jučer su svoju rascvjetanu romansu odali objavom identičnih fotografija, a intenzivnije su se počeli družiti nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji.

Par nije označvao jedno drugo na Instagram storyjima, ali na njihovim slikama Eiffelovog tornja obje su prikazili iste prolaznike.

Arabella se proslavila u petoj sezoni "Otoka ljubavi" 2019. godine, a ljetos je imala je vezu s bliskim prijateljem Leonarda DiCaprija, milionerom Richiejem Akivom.

Dias, koji je 2020. godine prešao u Manchester City iz Benfice za 75 miliona eura, ranije je bio povezivan s plesačicom Ginevrom Festa.

Vezu s pjevačicom April Ivy (24) prekinuo je 2021. godine. Portugalski mediji navode da su raskinuli zbog razlika u načinu života, a da je Ruben bio "diskretniji" od "bujne" April.

Top Komentari

Culer
Može li pojašnjenje za slike i vezu sa Diasom?! Hahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi