Arshavin je postao druga osoba: Nekada je bio pijanica na konju, sada je intelektualac

Iznenadio novim izgledom

Arshavin je postao druga osoba: Nekada je bio pijanica na konju, sada je intelektualac

A. Čaušević

Prvi put na najvećoj sceni Evropa i svijet su se Andreyom Ashavinom upoznali na Evropskom prvenstvu 2008. godine kada je omaleni ofanzivac briljirao u dresu Rusije. 

Nakon odličnih izdanja privukao je formu mnogih velikih klubova. Završio je u Arsenalu gdje je proveo nekoliko sezona, a još se priča o njegovom meču s Anfield Roada kada je Liverpoolu zabio četiri gola.

Poslije toga uslijedio je povrtak u Rusiju i Zenit, kartko je bio član Kubana, a kopačke o klin je okačio prošle godine. Posljednji klub u karijeri mu je bio kazahstanki Kairat.

Kako je dolazio pad u karijeri Arshavin je sve veću pažnju privlačio svojim incidentima van terena. Postao je sklon alkoholu, pa je tako jedne prilike potpuno pijan odjahao na konju iz jednog ruskog kluba.

U proteklom periodu ovaj 39-godišnjak se potpuno promijenio. Više nije pijanica, te sada nastoji da izgleda poput nekog intelektualca.

Pronašao je klub u Zenitu gdje će raditi u omladinskim sekcijama, a objavio je fotografiju kako s naočarama i prekrštenih ruku te knjigama u pozadini pozira te poručuje da je promijenio način života.

Top Komentari

tuzlaak
s knjigama u pozadini? 2 jbne knjigs u pozadini.. nista gluplje dugo nisam procito...
2 0
ryan.giggs
Kakvi ste vi površni kreteni... Lik stavi naočale i odmah je intelektulac.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti