Avantura u liftu: Ronaldinho zbog zanosne plavuše počeo pričati na srpskom jeziku

Reklama za kladionicu

Avantura u liftu: Ronaldinho zbog zanosne plavuše počeo pričati na srpskom jeziku

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Ronaldinho nakon završetka karijere vrijeme koristi da obiđe gotovo cijeli svijet, a nedavno je bio čak u Beogradu.

Za mnoge je tada bila misterija zbog čega je Ronaldinho doputovao u Beograd, no konačno smo dobili odgovor. Nekadašnji igrač Barcelone snima je reklamu za kladionicu Mozzart koja je oduševila sve.

U veoma zanimljivoj reklami Ronaldinho je čak naučio i nekoliko riječi srpskog jezika što je demonstrirao na kraju. Zbog finansijske krize čini se da je Ronaldinho primoran da prihvata sve ponude kako bi uspio da vrati dugove.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Srpski jezik? Zar i to postoji? To neka mješavina vlaškog, cincarskog i turskog?
29 21
redbull
jebo budale eto, doveli ronaldinha i snimili ovako glupu reklamu hahaha
26 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi