Djevojka (20) ispričala detalje iz vile užasa: "Tri puta me silovao i ostavio da krvarim"

Nastavljeno suđenje Benjaminu Mendyju

Djevojka (20) ispričala detalje iz vile užasa: "Tri puta me silovao i ostavio da krvarim"

Edmir Škorić

20-godišnjakinja optužuje Benjamina Mendyja da ju je tri puta silovao u njegovoj vili i ostavio da krvari.

Lijevi bek Manchester Cityja odavno je u problemima jer je optužen za 10 prijestupa protiv sedam žena između oktobra 2018. i avguga prošle godine. Sve se navodno dešavalo u njegovoj vili u Cheshireu, a suđenje je počelo prije nekoliko dana.

Mendy negira osam tačaka optužnice za silovanje, jednu tačku za seksualni napad i jednu tačku za pokušaj silovanja.

Mendyjev suoptuženik Louis Saha Matturie (40) optužen je za osam tačaka silovanja i četiri za seksualno zlostavljanje osam žena, što on također negira.

Jedna od sedam žena koje optužuju Mendyja za silovanje posvjedočila je pred narodnom porotom, sastavljenom od osam muškaraca i šest žena, da se nogometaš hvalio seksom s 10.000 žena nakon što ju je tri puta silovao i ostavio da krvari .

"Rekao mi je 'nemoj nikome reći i možeš dolaziti ovdje svaku večer'. Kao da je 'privilegija' poseksati se s njim", rekla je 20-godišnjakinja.

Oglasi

Tužiteljica je objasnila poroti da je djevjoka otišla u Mendyjevu kuću u oktobru 2020., nakon što je upoznala igrača u baru u Alderley Edgeu.

Žena je uvjeravala da ju je Mendy silovao tri puta i izvijestila da je seksualni napad koji je pretrpjela od Mendyja, unatoč činjenici da joj je više puta rekla da ne želi imati seks s njim, trajao je 15 minuta.

"Osjećala sam se kao da mi je to najduži dan u životu... Tijelo mi je bilo napeto. Bila je to samo ta bol", rekla je djevojka, koja je objasnila i da joj je Benjamin Mendy uzeo mobitel, zaključao je u jednu od soba za paniku s bravom koju nogometaš ima u svojoj 'vili užasa' i zamolio je da se skine.

"Slušaj, želim svoj telefon, ne znam šta misliš da se događa. Ne želim seks s tobom", rekla je mlada žena Mendyju.

“Vrata su ionako zatvorena”, odgovorio joj je nogometaš Manchester Cityja.

Kazna Benjamina Mendyja mogla bi se kretati od pet do 20 godina zatvora, iako bi se mogao suočiti s mogućom doživotnom kaznom zatvora. Suđenje se nastavlja, no stvari koje dopiru u javnost su blago rečeno užasavajuće i Francuza definitivno čekaju godine zatvora.

Teško da se može izvući iz svega ovoga, bez obzira na popularnost i ogromno bogatstvo koje je ostvario kroz karijeru zahvaljujući bogatim ugovorima.

Mendy je 10 puta nosio dres reprezentacije Francuske, a 28-godišnjak je prije Cityja igrao za Monaco, Marseille i Le Havre, ali odavno mu je nogomet u drugom planu...

Top Komentari

PapaK
Lanac oko noge, neka seta sa gvozdenom kuglom, bili bi mu pretci ponosni na njega.
3 3
MaDaj
Ko god je kriv za bilo kakav prekršaj zaslužuje kaznu koja sljeduje …. Medjutim.. lupati o rezultatu sudjenja i nečijoj krivici prvi dan sudjenja je vise nego komično…
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi