Žena najponiznije zvijezde na galu večer došla bez grudnjaka: "Pa on već ima dvije Zlatne lopte"

Oduševili su sve

Žena najponiznije zvijezde na galu večer došla bez grudnjaka: "Pa on već ima dvije Zlatne lopte"

A. Čaušević

Početkom sedmice je u Parizu održana gala večer povodom dodjele Zlatne lopte. Prestižnu nagradu po osmi put je ponio Lionel Messi, ali jedna žena je sve ostavila u sjeni svojim fenomenalnim izgledom.

Supruga Bernarda Silve, Ines Tomaz, ostavila je sve u čudu kada se pojavila na ceremoniji dodjele Zlatne lopte. Portugalac je bio jedan od šestorice igrača Manchester Cityja koji su konkurisali za ovu nagradu.

Ova 25-godišnja Portugalka nosila je dugu crnu haljinu i hrabro otišla bez grudnjaka jer je njen gornji dio malo toga ostavljao mašti.

Nosila je crnu torbicu i nasmiješila se kameri pored Silve, koji je bio odjeven u smoking.

Izgled Silvine supruge nije prošao nezapažen na društvenim mrežama. "Pa on već ima dvije Zlatne lopte", samo je jedan od komentara kojim se aludira na grudi prekrasne Ines.

Oglasi

Silva završio je deveti u ukupnom poretku, dok je njegov Manchester City koji je prošle sezone osvojio trostruku krunu proglašen za najboljim tim godine.

Inače, sjajni 29-godišnjak je smatra najpozniznijom fudbalskom zvijezdom. O njemu je prije nekoliko dana govorio i Pep Guardiola.

"On nema naušnicu ili tetovažu, ima normalan auto. On je nevjerovatan igrač za nas. Ima sposobnost pomoći nam u održavanju posjeda i napadu u pravim trenucima", rekao je Guardiola te dodao:

"Vrlo je inteligentan i svi ga obožavaju. Postao je izuzetan igrač. On je jedan od najboljih igrača koje sam vidio u životu."

Inez i Silva su počeli izlaziti 2020. godine, a nakon tri godine veze ljetos su odlučili stati na ludi kamen tokom glamuroznog vjenčanja u Portugalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi