Bernardo Silva saopštio odluku o svojoj budućnosti!

Jasno je gdje nastavlja karijeru

Bernardo Silva saopštio odluku o svojoj budućnosti!

E. Oštraković

Bernardo Silva je u prošloj sezoni bio jedan od najboljih fudbalera u Manchester Cityju, a već dugo se priča o tome gdje će nastaviti svoju karijeru.

Manchester City je u protekloj sezoni pokazao svoju nevjerovatnu dominaciju i konačno je stigao do prve titule prvaka Evrope u svojoj historiji.

Prvo se Silva dugo povezivao sa Barcelonom i PSG-om, a zatim su se u špekulacije uključili i klubovi iz Saudijske Arabije.

Sve to je Bernardo Silva odlučio da odbije, te je odlučio da ostane u Manchester Cityju.

Tako barem tvrdi Fabrizio Romano.

Oglasi

"Bernardo Silva je usmeno dogovorio da potpiše novi ugovor sa Manchester Cityjem. Sve je potvrdio klubu.

Manchester City će sa Bernardom Silvom potpisati novi ugovor do kraja naredne sedmice.

Ugovor će biti potpisan do 2026. godine", napisao je Romano.

Inače, Silva je u prošloj sezoni za Manchester City odigrao 55 utakmica u svim takmičenjima, postigao je sedam pogodaka kojima je dodao i osam asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sjajni Portugalac je u City stigao 2017. godine iz Monaca, a osim za ova dva kluba nastupao je još za Benficu. Sa Građanima je osvojio pet naslova prvaka Engleske i Ligu prvaka

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi