Bivša Playboy zečica progovorila o noći koju je provela s Ronaldinhom

Peruanka zavela Brazilca

Bivša Playboy zečica progovorila o noći koju je provela s Ronaldinhom

Endin Čaušević

Legendarni fudbaler Ronaldinho u javnosti ne voli pričati o svom privatnom životu zbog čega se dosta malo zna o tome kako Brazilac živi nakon završetka karijere.

Ronaldinho je u nekoliko navrata pričao kako ne voli pričati o privatnom životu i da takve stvari nisu za javnost. Međutim, zna se desiti da na površinu ispliva nešto iz njegovog privatnog života kao što se desilo prošle godine.

Tada je objavljeno da je Ronaldinho našao novu djevojku, te da je njegovo srce ukrala Peruanka Ania Gadea. Ona je bila Playboy zečica 2016. godine i objavila je nekoliko fotografija s bivšim igračem Barcelone.

Međutim, sve to se veoma brzo završilo nakon što je Ronaldinho demantovao da je u ljubavnoj vezi. No, sada je Ania odlučila progovoriti o svemu i priznala je da je provela noć s Ronaldinhom i da je izlazila s njim na večeru. No, nije željela otkriti previše detalja.

"Da, istina je da smo išli na večeru. Ne želim da pričam o tome hahaha. On je veoma skromna i dobra osoba. Veoma je šutljiv. Ne mogu vam reći kako smo se upoznali, ali bili smo tu noć skupa. On je zaista jedna fantastična osoba i to je sve što ću reći", rekla je Ania Gadea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi