9

Komentari (9)

Jasminn
@Zeleni_zub ove slike su prostitucija? Meni je drago sto ti to mislis stvsrno, i to sto ja kao pojedinac mislim je nebitno al eto ako te interesuje sta bi ja: ja bi da mi je 18 godina a ne 37, ja bi da je Bosna cjelovita, da je Bosna u evropskoj uniji, da nema gladi u svijetu, da nije bilo rata 90tih, itd itd al ja sam samo jedan.
Stvarno stanje ns terenu je skroz drukcije. Prvo skoro svaka treca cura kad ode ns more se ovakva uslika i to se smatra ljepotom a ne prostitucijom. Kad si zadnji put bio u gradu pa pogledaj u cemu cure hodaju, odi komsiji reci cerka ti je *****, pa ces vidjeti kad te sakom lupi. Pa cak ni u crtanim vise cura nije notmalna cura vec je u krstkom minicu da velikim sisama. Itd itd
Zeleni_zub
Nebitno kako se ko oblači, al kakvo je to životno dostignuće što si prva nosila bikina naopako? E ako je to pohvalno, jbg.
user1615414136
Nije ona prva, ja sam prvi nosio kupace naizvrat..
Mele
Jos jedna dronfulja sa instagrama...sponzorusa, i svjetska zvijezda preko piceee...
Zeleni_zub
Kakvo životno ostvarenje - prva nosila bikini naopako! Čestitam djevojci i ponosnim roditeljima :)
Jasminn
@Zeleni_zub rekao bi da budu ponosni kad dobije isplatu od instagrama na kraju mjeseca. Pa malo posalje roditelje na Havaje, malo na Karibe, kuci im kucu, auto....nije svak rodjen u Evropi, i ne cvatu svakom ruze od malih mogu. Pogledaj neke dokumentarce o Africi djeca doslovno umiru od gladi...na kraju skontas zrtvuj sebe, svoju privatnost, pa i pi.cku za familiju, da ne gladuju
Zeleni_zub
Možda nije svako rođen u evropi, ali ona jeste.
Jasminn
@Zeleni_zub vidim skonto si bit price.
Pozdrav iz Bihaca
Zeleni_zub
Jesam skontao sam. Ti bi bio ponosan da ti se dijete prostituiše, ako bi ti to platilo put na Havaje i na Karibe. Nisam siguran da svako razmišlja kao ti, ali poštujem zaista i taj stav.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.