Džekina fotografija izazvala mnoge reakcije, ali je komentar Ivana Perišića nadmašio sve!

Dobro je to uočio

Džekina fotografija izazvala mnoge reakcije, ali je komentar Ivana Perišića nadmašio sve!

Endin Čaušević

Edin Džeko objavio je jutros novu fotografiju na Instagramu koja je nasmijala mnoge njegove fanove.

Bh. napadač se oglasio fotografijom iz kultne animirane serije Simpsonovi, a kao dio ove serije predstavljena je i njegova porodica. Ova fotografija je nasmijala mnoge njegove fanove, te izazvala dosta komentara.

Međutim, pored svih komentara čini se da je najbolji ostavio Džekin dobar prijatelj i fudbaler Bayerna, Ivan Perišić. On se našalio i poručio da je autor ove fotografije jako dobro skinuo kako izgledaju Džekini listovi na nogama.

Naravno, jasno je da je to bila šala Perišića jer se na fotografiji uopšte ne vide listovi. Hrvatski fudbaler dobio je preko 200 lajkova na svoj komentar.

Od ostalih poznatih ličnosti oglasio se i bh. reper Jala Brat koji je kratko napisao "Vrh". Džekina fotografija dobila je preko 50.000 lajkova.

Top Komentari

Pljuc
"vrh"- kako to moćno zvuči auuuuu ????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti