Fotografija mnoge nasmijala: Ovako porodica Džeko izgleda u seriji Simpsonovi

Dijamant zabavio fanove na Instagramu

Fotografija mnoge nasmijala: Ovako porodica Džeko izgleda u seriji Simpsonovi

Edin Džeko zabavio je mnoge sinoć na Instagramu tako što je objavio fotografiju njegove porodice iz dobro poznate animirane serije Simpsonovi.

Dijamanet je svoju porodicu predstavio javnosti ali na jedan drugačiji način, odnosno prikazao je fotografiju kako bi izgledali u Simpsonovima, a sudeći po komentarima na Instagramu, mnoge je ovo dobro nasmijalo.

U međuvremenu, kada je u pitanju fudbalska strana, Džeko sa svojom Romom večeras igra utakmicu Evropa lige protiv Borussije Monchengladbach u gostima.

Dijamant i kompanija su prije dvije sedmice protiv istog rivala odigrali neriješeno na Olimpicu, a ovo je svakako dobra prilika da nastave niz dobrih rezultata jer u u međuvremenu u Seriji A zabilježili neke važne pobjede.

Džeko se ponovo očekuje u prvoj postavi, a posebno zbog činjenice da nema Nikole Kalinića koji je povrijeđen. U suprotnom Dijamant bi možda i odmarao večerašnji susret jer je ipak u pitanju takmičenje na koje Roma ne obraća toliku pažnju koliko na italijanski šampionat.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi