Božićni poklon od Mozzarta: Najveće kvote za Crystal Palace, Lyon i Newcastle

Nigdje nećete naći veće

Božićni poklon od Mozzarta: Najveće kvote za Crystal Palace, Lyon i Newcastle

Sponzorski tekst

Sedmi januar, Božić. Jedan od dva najveća hrišćanska praznika, idealan dan za odmor i uživanje uz đakonije, u krugu porodice i prijatelja. A zašto da ne, i uz malo kvalitetnog fudbala.

Zato vam je Mozzart kladionica pružila idealnu priliku da zaradite malo novca ovog Božića. Kladionice su pripremile posebno iznenađenje za tri kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

CRYSTAL PALACE - SOUTHAMPTON (SUBOTA, 13.30 h), KEC 1.95

Nakon nešto više od dva mjeseca, danas će se sastati Kristal Palas i Sautempton. Ponovo u Londonu, samo sada u FA kupu. Prethodni, prvenstveni duel pripao je timu srpskog fudbalera Luke Milivojevića, iskoristili su prednost domaćeg terena i slavili sa 1:0. Bila je to druga uzastopna pobeda Kristal Palasa nad ovim rivalom, a potom je Milivojević odigrao svih 90 minuta sa kapitenskom trakom oko ruke. Palas dočekuje Kup sa 12. pozicije na tabeli Premijer lige, ali i sa samo jednom pobjedom iz tri utakmice koje je odigrao od nastavka takmičenja nakon pauze zbog Svjetskog prvenstva. Sautempton nosi fenjer u eliti, u nizu je od tri poraza.

LYON - METZ (SUBOTA, 15.30), KEC 1.37

Jedna od najzanimljivijih utakmica Kupa Francuske koja će se odigrati ove subote. U borbi za plasman u osminu finala sastaju se prvoligaš Olympique Lyonnais i drugoligaš Metz. Fudbaleri Liona žele da se iskupe navijačima za prvenstveni poraz od Klermona (1:0) proteklog vikenda, dok bi Mecu Francuski kup mogao biti malo u drugom planu, s obzirom da mu je mnogo važnija prvenstvena borba, gdje pokušava doći do elite. Šesti su na tabeli Lige 2, sa šest bodova manje od Bordoa, ali i sa nizom od četiri meča bez poraza (tri pobjede i remi). Prošle sezone, Metz je igrao u Ligi 1 i nikada nije izgubio od Lyona. U Lyonu su odigrali 1:1, a onda je u maju prošle godine Metz slavio kod kuće sa 3:2. Međutim, ti poeni nisu bili dovoljni da preživi.

SHEFFIELD WEDNESDAY - NEWCASTLE (SUBOTA, 19.00), DVOJKA 1.53

Newcastle je jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone u Premijer ligi. Dobro, svi znamo da je prije nešto više od godinu dana dobila bogatog vlasnika iz arapskog svijeta, ali pojačanja Svraka prije ove sezone nisu nagovijestila da će se boriti za plasman u Ligu prvaka. Međutim, crno-bijeli su treći u ligi, i kao takvi su automatski jedni od favorita za osvajanje FA kupa. Ujedno gostuju trećeligašu Sheffield Wednesdayu, ekipi koja je druga na tabeli popularne Lige 1. Newcastle je u prvenstvu vezap dva remija, sa Leedsom i liderom Arsenalom. Oba sa 0:0. U takmičarskoj utakmici Njukasl nije primio nijedan gol od 6. novembra i duela sa Sautemptonom (4:1), odnosno u posljednjih šest mečeva. Dugo nije izgubio, od 31. avgusta i susreta sa Liverpulom (2:1) - 15 utakmica! Sheffield je, naravno u slabijem društvu, vezao devet mečeva bez poraza (šest pobjeda i tri remija).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.