Privatni život fudbalske zvijezde djeluje nerealno - Dijeli račune s cimerom, vozi staru Toyotu

Brock Purdy je nevjerovatan

Privatni život fudbalske zvijezde djeluje nerealno - Dijeli račune s cimerom, vozi staru Toyotu

M. Šljivak

Sportske zvijezde dolaskom velikog novca uglavnom potpuno mijenjaju životne navike. Odmah se kupuju vile, luksuzni automobili, satovi, nakit i mnoštvo drugih stvari i zaista je rijetkost naći mladog čovjeka kojeg novac ne promijeni. Taj rijedak primjer je quarterback San Francisco 49ersa Brock Purdy.

Brock Purdy igra fenomenalno u dresu San Francisco 49ersa. Mladi quarterback ove sezone vodi svoj tim ka vrhu i ovaj tim je na omjeru od 4-0 na početku nove sezone.

Iako polako postaje velika NFL zvijezda 23-godišnji Purdy još uvijek je čvrsto na zemlji i svi su ostali u nevjerici kada su vidjeli životni stil ovog momka.

On još uvijek ima cimera i vozi automobil kojeg je dobio od Toyote za reklamu.

"Još uvijek imam cimera, jednog od igrača ofanzivne linije. Dijelimo kiriju, a još uvijek vozim Toyotu Sequoia. Osim toga moj život je sasvim jednostavan", rekao je quarterback San Francisco 49ersa.

Oglasi

On za razliku od mnogih ne voli da se previše eksponira. Voli miran život, napravio ga je po svom ukusu i defnitivno uživa u tome.

To svakako čudi jer je Purdy već zaradio sasvim lijepu cifru. Još uvijek je na NFL minimalcu od 870.000 dolara godišnje, a ova cifra će u narednom periodu rasti.

Vjerovatno su na njegovu odluku da ne troši previše utjecale ogromne cijene u San Franciscu koji važi za jedan od najskupljih gradova svijeta. Već naredne godine će za ugovor s 94ersima dobiti 985.000 dolara i u posljednjoj sezoni 2025. godine ima ugovor od 1.1 milion dolara.

[instagram]https://www.instagram.com/brock.purdy13/?img_index=1[/instagram]

Interesantno je svakako da je Purdy na omjeru od 11-1 kada je starter u svom timu. Igra zaista fenomenalno i nema dileme da mu se smiješi velika karijera u NFL-u, ako nastavu u ovom stilu.

Treba svakako napomenuti da je ovaj 23-godišnjak odabran na NFL draftu 2022. godine i to u sedmoj rundi drafta. Bio je 262. pik.

Igrao je na čuvenom Iowa State univerzitetu, ali niko nije mogao ni naslutiti da će već sad imati itekako zapaženu NFL karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije