Djedica uhvaćen na djelu -  Ono što je radio mladoj navijačici uznemirilo je sve

Čudak na tribinama

Djedica uhvaćen na djelu - Ono što je radio mladoj navijačici uznemirilo je sve

Midhat Šljivak
Teme:

Većina navijača na sportske događaje dolazi kako bi uživali u onom što se dešava na terenu, no dosta je i onih koji imaju skrivene planove, ponekad čak i poprilično čudne. Na jednoj od utakmica američkog fudbala stariji navijač je uhvaćen kako fotografiše zadnjicu navijačice i proglašen je čudakom.

Stariji navijač uhvaćen je u poprilično neugodnoj situaciju tokom jedne utakmice američkog fudbala.

Neimenovani čovjek odlučio je iskoristiti priliku i napraviti nekoliko fotografija mlade navijačice na terenu, a pažnju mu je privukla njena zadnjica.

Cheerleadersica je radila svoj posao na terenu. Djedica nije mogao da odoli onom što vidi i odlučio je napraviti nekoliko fotografija njene zadnjice.

Nažalost po njega, uhvaćen je na djelu. Ubrzo se sve pojavilo na društvenim mrežama, a ne zna se je li nakon ovog snimka bilo nekakve reakcije.

Oglasi

Interesantno je svakako da nije ni pokušavao sakriti da fotografiše zadnjicu ove djevojke. Radio je to veoma hladnokrvno i očigledno je uživao u tome.

Nadamo se svakako da njegovi unuci, ako ih ima, neće pronaći ove fotografije na telefonu jer ionako je njihov djed napravio poprilično jeziv potez u ovom slučaju.

Nije ovo naravno prvi put da se dešavaju ovakve scene. Dosta je onih koji na tribine dolaze iz čudnih razloga i može se vidjeti raznih karaktera.

Što se tiče američkog fudbala to je odavno postao sport u kojem navijači dolaze na utakmice kako bi jeli i pili, eventualno se potukli i takve scene gledamo iz sedmice u sedmicu.

Dešavanja na terenu su sve manje bitna i tribine su očigledno postale mjesto gdje se liječe frustracije.