Plesačica 12 godina bila sa svjetskim prvakom, ali se udaje za drugoga: "Kakva si ti žena..."

Sve ima svoj početak i kraj

Plesačica 12 godina bila sa svjetskim prvakom, ali se udaje za drugoga: "Kakva si ti žena..."

E. Škorić

Camila Homs (27) čak 12 godina je bila u braku sa Argentincem koji je u Kataru bio svjetski prvak, ali se sada udaje za drugog fudbalera.

Camila je s Rodrigom de Paulom imala sretan brak, trajalo je sve to 12 godina, no krajem 2022. godine rastali su se, ali njoj je brakorazvodnom parnicom pripalo 10 posto Argentinčeve plate iz Atletica, odnosno 50.000 eura, prvenstveno jer su kod nje njihova djeca Francesca i Bautista.

Postoji niz stvari koje je De Paul zakonski dužan da plati atraktivnoj plavuši, pa i osigurati putovanje u Evropu svako 45 dana da bi djeca vidjela oca. Dnevnice za boravak u Evropi donose joj 700 eura po danu.

Uz sve nabrojano, dobila je i dva stana i automobil Land Rover, a sva održavanja mora da plaća De Paul. Ona je na kraju pronašla sreću sa drugim fudbalerom, takođe Argentincem, pošto je uplovila u vezu sa Joseom Sosom, bivšim napadačem Milana, Bayerna, Napolija...

Oglasi

Njen 11 godina stariji dečko igra u Argentini za Estudiantes, a nedavno su ozvaničili vezu, pa je fudbaler objavio dvije fotografije s novom partnerkom. "Kakva si ti žena, Bože moj", napisao je, a ona je u komentarima odgovorila: "Ljubav mog života".

Tako je Camila zaboravila De Paula kojeg je upoznala u srednjoj školi, kada je svjetski prvak iz Katara još igrao za Racing, da bi se 2014. preselili u Evropu jer je on potpisao za Valenciju.

Rodrigo De Paul smatra se jednim od igrača koji su najbliži Messiju u argentinskoj selekciji i njih dvojica veliki su prijatelji izvan terena, te su često zajedno, pa odatle velika ljubav veznjaka Atletico Madrida prema zvijezdi PSG-a.

De Paul je i dalje u Atleticu, s kojim ima ugovor do 2026. godine, a u Madrid je došao iz Udinesea 2021. godine za oko 35 miliona eura, što je za pet miliona manje od njegove trenutne tržišne vrijednosti. Cijena mu je naravno porasla nakon osvojenog Mundijala.

Oglasi

Top Komentari

user1676286668
Ravaku.....dalje sljedeća
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi