Djevojka igrača Reala frapirala sve na rođendanu jednogodišnjeg djeteta: "Kakvo nepoštovanje!"

Suočila se sa brojnim kritikama

Djevojka igrača Reala frapirala sve na rođendanu jednogodišnjeg djeteta: "Kakvo nepoštovanje!"

Admin Čaušević

Nova djevojka fudbalera Real Madrida Edera Militaa, Cassia Lourenco, je na sebe privukla ogromnu pažnju zbog outfita za prvi rođendan djeteta svog novog dečka.

Njih su dvoje zajedno bili na rođendanu malene Cecilije, djeteta koje je Militao dobio sa bivšom djevojkom Karolinom Limaom, a outfit koji je odabrala Cassia Lourenco je izazvao je "lavinu" reakcija.

Brazilka se odlučila za bijeli sako i uopšte nije nosila grudnjak, dok joj se vidjelo praktično cijelo poprsje i stomak pa je u komentarima nisu štedili.

"Nije bilo potrebno", " Kako si nezrela", "Kakvo nepoštovanje je tako se pojaviti na rođendanu jednogodišnjaka?" , "Dijete od godinu dana je zrelije od tebe", samo se neki od komentara.

Nagađanja o vezi Edera Militaa i Cassije Lourenco traju još od proljeća, kada je Brazilka uhvaćen na tribinama na utakmici Real Madrida, no njih dvoje su tek sada viđeni zajedno čim su i zvanično potvrdili svoju romansu.

Oglasi

Cassia Lourenco je porijeklom iz Sao Paola i studira modu. Brazilka ima gotovo 120.000 pratitelja na Instagramu.

O atraktivnoj plavuši se ne zna puno osim toga da je tek nedavno napunila 18 godina i postala punoljetna.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cue7DalL6iy/?img_index=1[/instagram]

Očito je da voli tetovaže jer je njeno tijelo već sada "išarano", a također ugradila je i silikone u svoje grudi.

Potvrda da je Eder s njom u vezi nije oduševila njegove fanove, a mnogi od njih u komentarima su priznali da im se ne sviđa previše ni njen "opasan" izgled, te da je Karolina mnogo ljepša djevojka od nje.

Podsjećanja radi, Militao je prošle godine ostavio Karolinu i to nekoliko dana prije porođoja, a kad se pročulo da je igrač Reala našao novu djevojku ni njegova bivša nije ostala dužna.

"Moj bivši je moj najveći fan", napis je na majici koju je Karolina nedavno nosila što je očita otrovna strijelica prema defanzivcu Kraljeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti