"Osmo svjetsko čudo": Brazilka objavljuje hot fotografije da pokaže zvijezdi Reala šta je izgubio

Ederu nije lako da ih gleda

"Osmo svjetsko čudo": Brazilka objavljuje hot fotografije da pokaže zvijezdi Reala šta je izgubio

E. Škorić

Bivša djevojka Edera Militaa, Karoline Lima, iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu, gdje ima više od četiri miliona pratitelja, najnovijom objavom u kojoj se pojavila u tanga bikiniju.

Brazilska manekenka, koja na Instagramu dijeli bezbroj slika iz svoje svakodnevice, ovoga je puta pozirala s bazena u uskom zelenom bikiniju koji joj potpuno otkriva stražnjicu.

“Osmo svjetsko čudo je pod vodom", stoji u objavi Karoline Lime na Instagramu uz koju prilaže dvije fotografije.

U manje od 24 sata objava ima već 315.000 'lajkova' i stotine komentara njenih pratitelja koji ne ispuštaju iz vida ono što Brazilka objavljuje.

Karoline se trenutno nalazi u Miamiju i iskoristila je sunčano i toplo vrijeme za kupanje u bazenu, ali i za poziranje i pravljenje novih "hot" fotografija.

Oglasi

Karoline je nedavno u Miamiju prošla neugodnu situaciju kada joj je prišao muškarac s prijedlogom za seks. "U šoku sam. Na plaži nema gotovo nikoga, ali mužjak je sjeo do mene, pogledao me u lice i rekao 'Hoćeš se je*ati?'. Nije ni čudo da je to tražena destinacija", objavila je Karoline.

Ova mlada influencerica imala je nesporazume sa defanzivcem Real Madrida kojem je rodila kćerku. Interesantno da su se razveli neposredno prije nego je ona rodila kćerku Ceciliju.

Spor je nastao kada je Militao odbijao da plaća visoku alimentaciju koju je zahtijevala Brazilka. Militao je ranije optužio Karoline za klevetu jer ga je klevetala na društvenim mrežama i podsticala svoje pratitelje da vrijeđaju i kritikuju štopera najglamuroznijeg kluba na svijetu.

"Takvo uznemiravanje se dešava konstantno i neočekivano preko Karoline koja koristi svoj lični profil, preko njenog profila i komentara koji su usmjereni direktno na našeg klijenta sve sa ciljem da se uruši Militaov ugled", poručili su igračevi advokati.

Oglasi

Militaova bivša partnerice je preko svojih advokata priznala da je "šokirana" tužbom i da je saznala preko štampe. U stvari, objavila je video na Instagram gdje je viđena kako plače.

"Trenutno nemam snage. Moj advokat će govoriti umjesto mene. Sve će biti u moju odbranu", rekla je ona.

Inače, Militao za kojeg njegov advokati tvrde da se bavi nesigurnom profesijom je nedavno potpisao ugovor sa Real Madridom do 2028. godine uz godišnju platu od čak sdam miliona eura.

Oglasi