Plavuša zavela igrača Reala od milijardu eura, istetovirano tijelo i silikoni nikoga nisu oduševili

Mjesecima krili svoju vezu

Plavuša zavela igrača Reala od milijardu eura, istetovirano tijelo i silikoni nikoga nisu oduševili

Endin Čaušević

Cassia Lourenco Gomes ovih dana nalazi se u centru pažnje svjetskih tabloida jer je odlučila konačno da prizna da je u ljubavnoj vezi sa zvijezdom Real Madrida iako su mjesecima pokušavali da sakriju da su zajedno.

Cassia je uspjela da zavede fudbalera Real Madrida, a u pitanju je Eder Militao kojem je već mjesecima privatni život prepun turbulencija.

Sve je počelo raskidom sa Karolinom Limom s kojom ovaj 25-godišnji defanzivac ima kćerku Ceciliju, a šok je uslijedio kada je svega nekoliko sedmica nakon toga Militao već našao utjehu u zagrljaju druge djevojke.

U pitanju je upravo Cassia koja se počela u tom periodu pojavljivati na mečevima Real Madrida i već tada počele su sumnje i špekulacije da su ona i Militao zajedno, no svaki put bi to demantovali.

Karolina je bila shrvana s onim što joj je Eder priredio, a očito da Cassia nije bila toliko uzdrmana što je uspjela da upropasti njihovu dugogodišnju vezu. Cilj joj je bio da Eder bude samo njen i čini se da je u tome uspjela.

Oglasi

Oni su mjesecima krili da su zajedno, ali sada su odlučili sve da priznaju. Oboje su objavili istu fotografiju na Instagramu kojom su potvrdili da su u ljubavnoj vezi što je majci Ederove kćerkice slomilo srce u potpunosti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cue7DalL6iy/[/instagram]

Što se tiče Cassije o njoj se ne zna puno osim toga da je tek nedavno napunila 18 godina i postala punoljetna.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CuM2Ol0xgBy/[/instagram]

Očito je da voli tetovaže jer je njeno tijelo već sada "išarano", a također ugradila je i silikone u svoje grudi.

Potvrda da je Eder s njom u vezi nije oduševila njegove fanove, a mnogi od njih u komentarima su priznali da im se ne sviđa previše ni njen "opasan" izgled, te da je Karolina mnogo ljepša djevojka od nje.

Militao koji s Real Madridom ima ugovor do ljeta 2025. godine i otkupnu klauzulu od milijardu eura se sigurno nada da će se turbulencije u privatnom životu smiriti kako bi se mogao posvetiti novoj sezoni koja je pred vratima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti