Zvijezda Reala ima novu djevojku, nevjerovatno je koliko liči na njegovu bivšu
Sadašnja i bivša djevojka

U Mariji pronašao Karolinu?

Zvijezda Reala ima novu djevojku, nevjerovatno je koliko liči na njegovu bivšu

Edmir Škorić

Čini se da ima prototip cure kakvu želi pored sebe, pa je nova djevojka Edera Militaa jako slična onoj s kojom je dobio dijete prošle godine.

Sedam mjeseci nakon rastanka sa Karoline Lima, koja mu je rodila djevojčicu, Eder Militao je uplovio u vezu sa Marijom Guerra.

Nedavno je bila na prvom treningu Reala u ovoj godini nakon što je doputovala u Madrid, a sa Ederom se već nalazila u Londonu.

Maria Guerra je, prema pisanju medija u Španiji, dosta slična Ederovoj bivšoj djevojci. Kao da je reprezentativac Brazila Karolinu želio pronaći u drugoj djevojci...

Iako su Eder i Karoline djelovali kao jako sretan par, došlo je do određenih nesuglasica, a defanzivac Reala imao je problema sa bivšom partnerkom zbog sudskih procesa jer je ona zahtijevala više novca za alimentaciju od onoga što je on bio spreman da plaća.

Oglasi

Ona smatra da je 1200 eura mjesečno koliko dobija premalo s obzirom na to koliko zarađuje njen bivši od ugovora s Real Madridom.

Eder Militao je poput mnogih Brazilaca sklon raznim aferama i pitanje je hoće li Maria uspjeti da ga ukroti i da bude njegov oslonac u životu ili će to biti još samo jedna u nizu djevojaka koje je ovaj slavni nogometaš ljubio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti