16

Komentari (16)

snupi
Cuj djevojka ,,zvijezde" Real Madrida. A klupa mu plafon.
Zoilomas
Ova zadnja, dobra svsavacka
Turgut2
Hay budala odje kako svasta pisu sto nije tacno Vecina tih mrkih srba i crnogiraca a i albanaca su ostaci nas otomana ( neki su lokalizirali prezime) jer smo vjerili cesto lokalne zene Isto tako puno sadsnjih ovih svih naroda je bilo turci po 200-300 godina ali zbog povlacenja mnogi su morali da promijene vjeru itd neki su i prezime slovenizirali Dosta tih insana zna za to ali vecina ne jer se krilo i onda posline dvije generacije niko ne zna
dinass
Ova ga je vidjela vise puta nego ja sto ga nosim na sebi
struja
Braca jednorupici.
Penderinos
Tako se to radi, Adem je uvijek tu kad treba probiti led.
realista1982
Dok je fudbalera bit će i sponzoruša...
Uzengija
I Dzumhur je to bambusao
MangasColoradas
...sta je tu novo?...pa stoljecima je na prostoru Srbije vladao zakon prve bracne noci gdje je srpski mladozenja morao setati opanke i turcinovog konja dok mu ovaj plodi mladu...ne smeta to Srbima navikli su hahahahahahah...Ademaga mu prokrcio put.
MangasColoradas
@Boss ...nije,pomijesao si snohacestvo i zakon prve bracne noci...to snohacestvo je kod njih i danas prisutno,gdje svekar dere mladu...a ovaj zakon prve bracne noci je bio prisutan samo za vrijeme Turaka,odnosno momak bi morao curu da dovede kod bega ili age da je on prvi odere kako bi dobio dozvolu da je zeni...to je i u Europi bilo prisutno,taj zakon...inace dok bi mu taj Turcin jahao buducu zenu,Srbo je bio zaduzen da mu proseta konja dok on ne zavrsi...to su neki nazivali i "vodanje konja" ili "setanje opanaka"...uostalom dovoljno ti je da pogledas onog Djokovica,a i ostale Srbe i sve ce ti se samo kazati...lice na svoje pretke iz Anadolije.
dinass
Sami su to napisali u knjizi"Necista krv"koju je vidim malo ljudi koji ovdje dolaze procitalo.
Svojprisebi
Ko sto Hakija rece iz Srebrenice " u svakom narodu postoje dobri i zli ljudi. Alija je los covjek"...Allah ne voli nepravdu, nece te spasit i da se Muhammed 100 puta zoves bez vjere i dobrih djela. Turcini evo Srbin da vas uci vasoj vjeri. Degeni
MangasColoradas
@Svojprisebi ...djikane tisina inace cu te poslati da "prosetas opanke" AHAHAHHAHAHA...
Svojprisebi
Djikan, ne djikan ja znam Boga a ti ga se pricuvaj turcine
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti