Clari je malo Pique: Plavokosa đavolica uništila još jednog slavnog fudbalera i to kad postaje otac!

Paparazzi otkrili detalje

Clari je malo Pique: Plavokosa đavolica uništila još jednog slavnog fudbalera i to kad postaje otac!

Admin Čaušević

Na izgled skromna i stidljiva Clara Chia je jedan od razaloga za novu ljubavnu aferu u svijetu fudbala i to velike zvijezde koja će uskoro postati otac. 

Dugo je od očiju javnosti Gerard Pique sakrivao Claru Chiu s kojom je prevario Shakiru, a sada iz Španije stiže vijest koja možda i otkriva pravo lice djevojke bivšeg asa Barcelone.

Uskoro otac djevojčice s manekenkom Brunom Biancardi, svojom sadašnjom partnericom, Neymar Junior navodno ima novu partnericu.

Riječ je sa jednom od dvije djevojke s kojima je prije nekoliko dana viđen kako se provodi i to u veoma bliskom satavu.

Slavni fudbaler je bio sa djevojkama u Barceloni, a prema informacijama koje je iznio paparazzo novinar Jordi Martin, Brazilac je imao strastvenu aferu s jednom od djevojki.

Novinar je otkrio i identitet djevojke koja je povezana sa sadašnjom partnericom Gerarda Piquea, Clarom Chiom. Riječ je o Caroli Gil koja je bila Clarina kolegica dok je radila kao konobarica.

Oglasi

Također, Gil je i najbolji prijatelj poznate pjevačice i glumice, Argentinke Tini Stoessel, ali je navodno Clara bila ta koja ju je spojila sa Neymarom.

"Viđaju se već mnogo mjeseci, Carol je nekoliko puta putovala u Pariz kako bi bila s njim, bila je i na rođendanu", kazao je Martin. Bio je to isprekidan odnos koji traje već duže vremena.

Ona nije prva žena koja se povezuje s brazilskim reprezentativcem dok je on još u vezi s manekenkom Brunom Biancardi, koja je u završnoj fazi trudnoće zgrožena fudbalerovom nelojalnošću.

"Svjesna sam što se desilo i ponovo sam razočaran. U posljednjem dijelu moje trudnoće moj fokus i brige usmjereni su isključivo na moju kćer i to je sve o čemu ću trenutno razmišljati."

"Hvala vam na lijepim porukama", rekla je Biancardi prije nekoliko dana kako bi odgovorila na video na kojem se vidi kako Neymar tulumari s dvije žene.

Inače, Biancardi je zajedno sa Neymarom doputovala prilikom transfera u Al Hilal, ali svima je jasno da je njen život sa Brazilcem i više nego stresan.

Top Komentari

ubnt
Kad necete vi da objavljujete novinari, ja cu. Uprava sevilje je odbila da dodje u lozu na utakmici sa barcelonom zbog dokaza o podmicivanju sudija. barcelona je donijela odluku o prestanku saradnje sa seviljom. Kriminalce konacno ceka smece.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti