Isklesani Ronaldo digao Saudijsku Arabiju na noge, muslimani širom svijeta imaju istu poruku!

Nisu to očekivali od njega

Isklesani Ronaldo digao Saudijsku Arabiju na noge, muslimani širom svijeta imaju istu poruku!

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo iza sebe ima fantastičnu godinu u dresu saudijskoj Al Nassra, a iako za nekoliko dana puni 39 godina Portugalac je fotografijom na Instagramu pokazao na koji način je iskoristio zimsku pauzu.

Ronaldu su mnogi poručili da je odlaskom u Saudijsku Arabiju stavio tačku na svoju karijeru i da je ozbiljan fudbal iza njega, no u prošloj godini on je svojim kritičarima po ko zna koji put začepio usta.

Portugalac je zabio čak 54 gola u godini iza nas i pokazao da još uvijek ima šta da pokaže, te da ga niko ne smije tek tako otpisati.

Ronaldo se nalazi se Al Nassrom na pripremama za nastavak sezone u Saudijskoj Arabiji, ali i tokom zimske pauze maksimalno se kao i uvijek trudio da ostane u što boljoj formi.

[instagram]https://sportsport.ba/magazin/mirta-surjak-cristiano-ronaldo-georgina-rodriguez-dres-poklon/467060[/instagram]

Poznato je koliko Ronaldo vodi računa o svom tijelu i formi, no večeras je fotografijom na Instagramu bez obzira na sve uspio da ostavi ponovo fudbalsku javnost i svoje fanove bez teksta.

Oglasi

Ronaldo je pozirao bez majice i pokazao svoje isklesano tijelo i mnogi su poručili da on nikada nije izgledao tako dobro, te da je svoje tijelo doveo do savršenstva.

Nevjerovatno je da će Ronaldo za svega pet dana proslaviti svoj 39. rođendan, a Portugalac nikada bolje nije izgledao u svojoj karijeri.

Međutim, to je najbolji pokazatelj koliko je on psihički jak i odlučan da kao fudbaler što duže traje, te misli o svakom detalju kako bi bio u što boljoj formi.

Tako jak mentalni sklop imaju samo rijetki i nije uopšte čudno što je Ronaldo napravio tako spektakularnu karijeru jer je na vrijeme shvatio šta treba da uradi kako bi iz sezone u sezonu pomjerao svoje granice.

Oglasi

No, ono što je posebno izazvalo dosta pažnje jeste činjenica da je Ronaldo opis fotografije napisao na arapskom jeziku što je u S. Arabiji izazvalo opšte oduševljenje.

"Zahvalan na blagoslovu", poručio je CR, a zbog korištenja arapskoj jezika u komentarima su se najviše obradovali muslimani koji su poručili Portugalcu da će uskoro prihvatiti islam.

Debate oko toga da li je bolji Ronaldo ili Messi će vječno trajati, ali Portugalcu sigurno treba skinuti kapu zbog toga što je živi dokaz da se izreka "red, rad i disciplina" itekako isplati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi