Sočni snimci Georgine na djelu: Ako ovo nije dovoljno da CR do vrha napuni baterije, onda nije ništa

Iskoristili priliku da razmjene strasti

Sočni snimci Georgine na djelu: Ako ovo nije dovoljno da CR do vrha napuni baterije, onda nije ništa

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez odavno nisu bili opušteniji kao što je to bio slučaj ovih dana prilikom njihovog odmora na jednoj luksuznuj jahti na Sardiniji. 

Ronaldo i Georgina su najglamurozniji par današnjice i teško im je pobjeći od objektiva ma gdje god pokušali otići, to je bio slučaj i sa njihovim ljetovanjem na Sardiniji.

Tokom višednevnog odmora na italijanskom ostrvu slavni fudbaler i poznata sportašica su se u jednom trenutku se više nisu mogli suzdržati te su se prepustili strastima.

Sve se dešavalo na luksuznoj jahti, Georgina i Ronaldo su našli malo vremena samo za sebe, poslije čega je uslijedio zagrljaj i strastveni poljubac.

Oglasi

Ubrzo nakon toga CR7 je krenuo u vodu, a Georgina je odlučila da mu pomogne tako što ga je ugrabila za zadnjicu i bacila ga u more.

S obzirom na brojnu posadu Ronaldo i Georgina i nemaju previše vremena za sebe pa i ne čudi zašto su prvu priliku iskoristili za razmjenu strasti.

Na nekim od snimaka se može vidjeti kako kako španska infulenserica ugodno razgovara sa poslugom te se uopšte ne čini bahatom kao što o njoj vlada mišljenje u javnosti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CuC9KTSglah/[/instagram]

Proteklih mjeseci dosta se špekulisalo o mogućem razdoru između Georgine i Ronalda, međutim ljetovanje na Sardiniji pokazuje da njihova ljubavi i dalje cvijeta.

Oglasi

Nagađalo se da višestruki osvajač Zlatne lošte nije uopšte zadovoljan što je njegova dugogodišnja parternica pristala na snimanje dokumentarca "Ja Georgina" te na njeno ponašanje u seriji koju je emitovao Netflix.

Prije nekoliko sedmica je i otkriven pakt između ovog para, a tiče se predbračnog ugovora prema kojem Georgina u slučaju raskida ili razvoda do kraja života svakog mjeseca od Ronalda dobijala 100.000 eura.

Ronaldo ima ukupno petero djece, Cristiana Ronalda Juniora te blizance Evu i Mattea su rodile surogat majke, a interesantno da se u papirima kao njihova majka vodi Georgina.

Osim toga Španjolka je s Ronaldom dobila kćerkice Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu, dok su izgubili sina.

Iako su u vezi šest godina, još uvijek ne odlučuju da stanu na ludi kamen iako se špekuliše da je Ronaldo odavno zaručio svoju partnericu. 

Top Komentari

E.Car
Napunio je on nju!!! Baterije su pri kraju, nek uzme pare dok još može od arapa i nek je puni dok i to ne otkaže!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi